Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Centru za socijalnu skrb

Šokantan zločin u Beogradu: Ubio ženu i zadavio dijete

Srbija
Marko Lukunić/PIXSELL, ilustracija
12.07.2017.
u 19:43

Ispred Centra za socijalnu skrb Rakovica popodne je muškarac, čiji identitet nije potvrđen, nožem je ubio ženu i zadavio četverogodišnje dijete, a ozlijedio je tri djelatnika centra i jednog prolaznika.

Potpredsjednik srbijanske vlade i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović zakazao je u srijedu hitan sastanak s ministrima pravosuđa i socijalne skrbi nakon što je u Centru za socijalnu skrb beogradske općine Rakovica počinjen težak zločin u kojem su dvije osobe ubijene, a četiri ozlijeđene.

Ispred Centra za socijalnu skrb Rakovica popodne je muškarac, čiji identitet nije potvrđen, nožem je ubio ženu i zadavio četverogodišnje dijete, a ozlijedo je tri djelatnika centra i jednog prolaznika koji su ga pokušavali spriječiti u njegovu naumu, javila je Radiotelevizija Srbije (RTS).

Ovo je drugi teški zločin u posljednjih nekoliko dana 

Prema izvješćima beogradskih elektroničkih medija i internetskih portala, napadač je uhićen, a očevid je u tijeku. Liječnici se nisu uspjeli izboriti za život djeteta kojeg je otac zadavio, a žena je preminula na licu mjesta, javio je novinar RTS-a.

Ovo je drugi teški zločin u posljednjih nekoliko dana nakon što je prošlog tjedna u Centru za socijalnu skrb u Novom Beogradu muškarac, već osuđivan za obiteljsko nasilje, ubio bivšu suprugu pred njihovo troje djece, a potom pobjegao i bacio se pod vlak.

Koordinatorica Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević izjavila je u povodu ubojstva u Rakovici, da "stanje postaje alarmantno". Stanojević smatra da bi u svim centrima za socijalnu skrb trebalo hitno uvesti zaštitarsku službu, državnu ili privatnu, te da bi trebalo privremeno obustaviti rad tih centara dok se "ne vidi zašto se ovakve stvari događaju".

Komentara 34

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
20:37 12.07.2017.

Pa kao da je kod nas bilje,sjetite se malo!!!

Avatar anticenzura
anticenzura
20:49 12.07.2017.

To je ogledalo perverzne politike u zemlji, lazu gradjane da im ide odlicno, a familije krepaju od gladi sa djecom, isto kao i kod nas. Ovo je nakupljeni bijes u ljudima, nemocnih da se suprostave zlikovcima sto su okupirali zemlje narodu, pa ih hvata raptus napadaja kada im se nagomilaju problemi i ne vide svjetlo na kraju tunela. Oni psihicki zlostavljau narod, sve im kanale zatvore da se ne mogu pobuniti i nikome obratiti, i ja jasno da prave monstrume od ljudi. Isto kao da zatvoris ranjenu zvjer u kavez, ona ce rastrgati sve oko sebe.

SC
schwertransport
22:00 12.07.2017.

Znaci nije on tata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije