Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Ubojstvo Pukanića i Franjića: Bajić i Cvitan na klupi za svjedoke?

Sutkinja Ivana Kršul objavit će odluku Sudskoga vijeća o dokaznim prijedlozima i svjedocima u postupku protiv optuženih za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića.

Komentari 1

DU
Deleted user
20:55 04.02.2010.

Gledam ove face gore na fotografiji i ne mogu se nego prisjetiti se Srećka Jurdane, kolumnista NCL-a, koji je netom nakon likvidacije stao prozivati na desetine medijskih djelatnika da su oni isključivi krivci za ubojstvo dvojice NCL šefova. Pa su na TV paradirale uplakane face novinarki s popisa Jurdane i prijetile mu sudskim tužbama - iako je jasno i vranama koje lete Zagrebom da montirati plastični eksploziv na skuter mogu samo \"ljuti profesionalci\", a ne novinari i novinarke. Kako je sada Jurdani? Vjerojatno i dalje filozofira u svom stilu i to naplati za članke... Nema srama!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.