Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Nazorovoj
Povratak na članak

Ubojicu su prijavljivali policiji, ali oni su samo rekli: Ma, ne brinite se

Dok su u policiji šest dana slagali mozaik ubojstva, Vlado Turudić živio je svoj život u Zaprešiću kao da se ništa nije dogodilo

Komentari 26

GM
Gjuro-Mrki
21:01 18.11.2016.

tko ga je umirovil,kadi je umirovljen,ta ubojica ima samo 54 godine.

VL
Avatar maxist
maxist
20:47 18.11.2016.

Po tisućiti puta u ovoj Hr pravno-sustavnoj situaciji -"moglo se spriječiti da se reagiralo na vrijeme i po pravilima struke".......

VL
MA
markonvk
22:21 18.11.2016.

Dozvole za oruzje izdaje Drzava. . Dozvola za drzanje oruzje ukljucuje i medincinski test.. Dakle Drzava je sukrivac za zloupotrebu ukoliko je osoba imala ili ima npr PTSP. Tuzite drzavu. Valjda samo u hrvatskoj psihicčki bolesnici posjeduju uredno dozvolu zalu za oruzje i oruzje. Pa bilo ono sa posvetom Šuška..

VL
JO
jozomali
20:48 18.11.2016.

Kakvo nam je pra vo su đe dobiti će 6mj. uvjetno uz rok kušnje od 5 sekundi!......ame ri su u jednoj stvari pametni....kupe pi što lj....nabave dozvolu i ovakvima slože magazin bonbončića u gla vu rdu!

VL
KU
kupatilo
22:12 18.11.2016.

Svaki komentar je suvisan pogotovo ako je realan i racionalan odma ce biti izbrisan ili negativno ocjenjen.Puno puta sam kroz konentare ukazivao na kriminal i za zahvalu dobivao dva dana zabrane.Nisam se ljutio.VL me bar ta dva dana poštedio daljnjeg maltreriranja samog sebe.

VL
MP
mparac3
21:39 18.11.2016.

Nismo nit' mislili da ce uhititi ubojice invalida domovinskog rata, i hrvatskog časnika, Vinka Zuljevica - Klice...

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:23 18.11.2016.

lik je moja generacija, kad sam uzeo pusku bio sam ozenjen i imao vec dijete. Imao je skoro 30 god kad je rat poceo. Ja jos radim a on je u mirovini. Tukao je starce i djecu. Neki dobar covjek bio. I tko ce mu se sad brinuti za sina?

VL
BO
BobPeaks1
22:03 18.11.2016.

"Ma ne brinite se", "Nismo nadležni", "Vi ste ona koja im je uzela lopticu", "Samo oitelj može prijaviti nestanak osobe, nema veze što iz stana smrdi i nitko staricu nije vidio 4 godine", itd. itd., takva je policija, takvi su liječnici, takvi su sanitarni inspektori, jebiga, takvi smo mi južni slaveni, nema nam pomoći, nadam se da će Orepić potjerat lijenu bagru iz policijskih redova!

VL
Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
09:49 19.11.2016.

Ma dajte molim vas , kakav rat ! Nije on zbog rata takav! Dajte mi da pogledam njegov ratni put i reći ću Vam : on je folirant , sadist i treba dobiti krvave batine ! Zašto? Jer naš Domovinskii rat nije bio II.sv.rat , a ako nije sudjelovao u obrani Vukovara ,Škabrnje , Slavonije itd. , gdje je mogao psihi ki skrenuti ! Ja sam dragovoljac sa 1492 dana borbenog sektor i znam što govorim . poslije primirja 1992 , osim nekoliko izdvojenih vojnih operacija i povremene razmjene tropničke i druge vatre sa trofaznom žgadijom , gdje je to bio rat do početka završnih operacija (uključivo akciju Maslenica) ? Nigdje ! (Ne govorim o ratu u BiH , to je druga strašna ratna priča , ali ovaj nije sudjelovao u tom dijelu rata !)budući da sam kao pripadnik gardijske brigade bio ma BiH ratištu , znam što gvoorim! za večinu naših tzv. branitelja (ja ih zovem domobranske kvazivojne lutke) rat se od 1993-1995 sveo na držanje crte razdvajanja , žderanje janjetine i opijanja : neka me netko demantira ! A gardijske brigade i pridružene postrojbe koje su branile Hrvatski narod u Bih je druga priča , no među pravim hrvatskim bojovnicima ovakvih nakaza nije bilo ! Zato treba reći. on je psihički udarena osoba i zaslužuje kao sadist primjerenu torutru , kakva samilost i oprost , da bi se dobio oprost , najprije se treba pokajati , aova zvijer to ne osjeća! Nemam empatije prema njemu , rat nije izgovor , jer je očito da je rat samo izlika , i to loša.

VL
KO
kometonja
20:17 18.11.2016.

Kakav lik, ovaj novinar. Ljudi ga zamole za zaštitu identiteta a on ih sve slikovito opiše i nabroji.

VL
MP
mparac3
21:33 18.11.2016.

Da je ubojica partizanski ilegalac, onda bi bila druga priča, a da je SDP-ovac, ili HDZ-ovac, ne bi se niti pričalo, a nit' pisalo..,

VL
TH
than
23:11 18.11.2016.

Tako to ide sa nasom policijom. Ako i prijavis nasilje u obitelji kod susjeda, zena vecinom negira, jer se boji za svoj zivot. Oni zapisu na papir i dovidjenja.

VL
PR
predragkules
10:25 19.11.2016.

Tepešov kadar

VL
JU
jurajuric116
09:24 19.11.2016.

znam ljude koji imaju oružje i znam kakve surigorozne mjere da bi se isto moglo legalno držati, a za nošenje je gotovo nemoguća misija običnom civilu imati. uz liječnički koji sadrži psihijatra i psihologa još mora i obiteljski liječnik izdati potvrdu. pa policijske kontrole, ispitivanje susjeda itd... kako neko more imati oružje sam tak? totalno zakazal sustav na nekoliko razina, očito. ali riješenje postoji. odmah sankcionirati liječnike i to sve koji su potpisali medicinske potvrde, policiju koja je radila kontrolu i zapovjednika i načelnika nadležne policijske uprave pa sve do referenta koji je izdal dozvolu. da se jednom to dogodi onda bi drugi malo više pazili.

VL
IT
i-tomic
07:11 19.11.2016.

Ima Boga, doći će i njima sudnji dan. Ako ne na zemlji onda pred dragim Bogom‼️

VL
JU
jurajuric116
09:27 19.11.2016.

a da ne pričam da policija na temelju pa makar i anonimne dojave izdaje upravni postupak o privremenom oduzimanju oružja do okončanja postupka. pa makar bila samo i indicija privremeno se oružje odmah oduzima. tko je zaprimio prijavu? tko je bio obaviješten o istoj? sve u nizu sankcionirati odmah.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
09:43 19.11.2016.

Problem je što se notira da je on pripadnik HOSa .., aprblem je u policiji koje nije prepoznala opasnog čovjeka .., imal sam iskustvo , i znam kako policija olako ignorira opasne tipove kao i soc službe.., u tome je problem, a ne da li je on učesnik ovoga ili onoga.., ali člankom i naslovom se nastoji notirati baš to , to je problem ..., ponovno volimo onu milanovićevu "mi ili oni" :/

VL
CH
Challenger
22:44 18.11.2016.

Netko starce ubija nožem i pištoljem a država računima i ovrhama! Mog čaću su doživotno ovršili zbog poslovnog prostora kojeg je gradu vratio 2000 godine a ovršili ga zbog 2002 do 2003 ali lopina Kalmeta je osobno potpisao tužbu i tu nitko ništa ne može!! I sud radi za Kalmetu i ko mu što može!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.