Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

Jednog ubio, drugog ranio: Zbog izgubljenog novčanika i kartice napao ih bajunetom

Zagreb: U obračunu noževima u naselju Vrapče jedna je osoba mrtva, a druga ranjena
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/14
30.10.2020.
u 15:44

Istražni zatvor određen je zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Robert Ilija I. (48) osumnjičen je za ubojstvo Domagoja T. (31) i pokušaj ubojstva Ivana S. (30), a Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je protiv njega pokrenulo istragu. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda mu je odredio jednomjesečni istražni  zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Riječ je o događaju koji se zbio 27. listopada u večernjim satima u zagrebačkom Vrapču. Povod  krvavom događaju i tragediji koja je uslijedila, bio  je jedan izgubljeni novčanik. Novčanik je izgubio Robert Ilija I. i u njemu je bila kreditna kartica njegove supruge.

>> VIDEO Ubojstvo u Vrapču

Provjeravajući troškove preko interneta, nakon što su shvatili da su novčanik i kartica izgubljeni, uočili su da je tom karticom  plaćano po trgovinama i benzinskim crpkama u Vrapču. Stoga je Robert Ilija I. odlučio otići do tih mjesta i provjeriti tko je plaćao kreditnom karticom njegove supruge. Na jednom od mjesta gdje je kreditna kartica korištena, opisali su mu tko se njome koristio.

On je skupa sa suprugom to krenuo prijaviti policiji  i tada je ugledao Domagoja T. i Ivana S., koje je površno poznavao kao dečke koji sjede na zidiću i piju. Posumnjao je da su upravo oni ukrali i novčanik i kreditnu  karticu njegove supruge.

Zagreb: U obračunu noževima u naselju Vrapče jedna je osoba mrtva, a druga ranjena
1/14

Pa se prvo s njima verbalno sukobio, a verbalni sukob je uskoro prerastao u fizički. Iz nekog razloga Robert Ilija I. je kod sebe imao bajunetu dugačku 38 centimetara i njome je u abdomen i prsište ubo Domagoja T. kojeg je na mjestu usmrtio. Ivan S. ga je pokušao spriječiti da izbode Domagoja T. pa je   i njega napao, odnosno prvo ga je zarezao po  rebrima, a zatim ubo i u vrat. U daljnjem napadu na Ivana S. Roberta Iliju I. je spriječila supruga.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar kenshi
kenshi
20:16 30.10.2020.

Ako je prijavio policiji, trebao je prepustiti njima da pronađu osobu koja je pronašla izgubljeni novčanik i koristila kartice.

BE
Beskucnik
22:10 30.10.2020.

Policija ovakve slucajeve ni ne rjesava , pitanje je zasto nije blokirao karticu , ako nemaju pin nisu ni mogli mu puno uzet , a da mu je netko ovrhom skinuo tisuce kuna greskom , samo bi glavom klimnuo ,, strara poslovica kaze "malom lopovu se skida glava , a velikom kapa"

DU
Deleted user
16:01 30.10.2020.

Divan neki narod...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije