Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Đakovu
Povratak na članak

Ubojica s osmijehom ušao u zgradu suda: 'Iskoristio je dobrotu socijalne radnice'

Zbog opasnosti od bijega, kao i od ometanja istrage te ponavljanja djela, Drežnjaku je određeno mjesec dana istražnog zatvora

Komentari 14

Avatar ljubazan
ljubazan
01:11 12.07.2019.

Nemojte biti bezobrazni i nemojte pisati gluposti. nemojte pisati da mu je pomagala. kako mu je pomagala, vaša ministrica vam je kazala da mu je pomagala sa savjetima .Stavite se u situaciju jednog čovjeka koji prima socijalnu pomoć i ne može da sastavi kraj sa krajem, ovisan je o nekim budalama koji sjede u foteljama a mi ih plaćamo, da ga je ona pomagala .On sigurno ne bi bio glup i da je ubije, ja isto neću ubiti svog pekara. Ako sutra ujutro treba da idem po kruh. zašto ju je podmuklo ubio, on je otišao na mjesto, gdje je njegova takozvana pomoćnica bila i tamo ju je ubio, nemojte osuđivati čovjeka kojeg ste vi upravo prisilili ,da napravi ubistvo, zahvaljujući vama i vašoj državi ,dešavaju se takve stvari, koje se ne bi smeli dešavati ,ali samo radi toga što ste svi nesposobn,i korumpirani i bezobrazne, počevši od doktora, pravosuđa, socijalni djelatnika, zdravstvenih djelatnika i političara, sve je lažno i korumpirano, samo kada se nešto desi, onda se javljate i tražite, Tko je kriv, ako nije kriv vi ćete ga okriviti, sram vas

VL
DU
Deleted user
06:06 12.07.2019.

Iz meni poznatih primjera mogu samo napiasti da je velika većina korisnika njihovih usluga nezadovoljna njihovim radom i ponašanjem , bahatost je nerjetko prisutna kao i kod svakog tko radi pod okriljem države , nekima moraš pristupiti kao božanstvu , a i sitni darovi nisu na odmet da si popraviš rejting , vrijeme je da se provjetre ti prostori u državnoj upravi , da se provodi redovita edukacija kako u ponašanju prema korisniku tako i na provodjenju zakona i prava onih kojima je to namijenjeno

VL
Avatar Dumen
Dumen
06:31 12.07.2019.

"Nije djelovao uzrujano, nije pokazivao kajanje, a na licu mu je bio osmijeh." Riješio se tereta sad je u duši slobodan. Čista psihologija.

VL
CO
Condorgrab
06:46 12.07.2019.

Socijalnu službu treba smjesta ukinuti. To je leglo nesposobnih uhljeba, korupcije, ucjena, reketarenja, inata, bahatosti i kriminala. Oduzimaju majkama djecu gdje ne treba, a luđacima dozvoljavaju da djecu bacaju preko balkona i siluju godinama svoje kćeri.

VL
KO
KomentatorEU
08:26 12.07.2019.

Državni uhljebi i neradnici su privatizirali institucije i provociraju sve ostale svojom bahatosti i arogancijom. Ne poštuju sami svoje zakone, smatraju da su oni possni za raju a ne za njih same jer ipsk su oni ljudi od zakona, a onda nažalost ponekad evo i sami nastradaju on neptovođenja zakona i nerada državnih inst.. sad ce opet minidtrima bit puna usta najpoznatije rečenice "neka institucije rade svoj posao"

VL
PR
prigorka
02:08 12.07.2019.

A sto je planirao ,kada ubije ,socijalnu radnicu,kuda ce?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.