Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nožem ubio ženu

Ubojica iz Slakovaca imao 2,6 promila alkohola u krvi

U Selu Slakovci blizu Vukovara muškarac je ubio ženu hladnim oružjem
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/6
23.03.2020.
u 12:10

Od mještana Slakovaca saznali smo kako je ubijena Ž. J. dok se za ubojstvo sumnjiči Jozo Livaja

Dan poslije ubojstva u Slakovcima, selu nedaleko od Vinkovaca, iz policije navode kako su dovršenim očevidom mjesta događaja, a potom i nad tijelom osumnjičenog, utvrdili kako je osumnjičeni 56-godišnjak zadao ubodnu ranu nožem 44-godišnjakinji iz Vinkovaca.

Ubojstvo se dogodilo oko 10.50 sati, a prema navodima policije 44-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola (2,60 g/kg). On je 44-godišnjakonji nožem zadao jednu ranu u predjelu prsišta posije čega je ona preminula na mjestu događaja. Nož kojim je izvršeno ubojstvo pronađen je na mjestu događaja.

– U pogledu cijelog događaja, nastavlja se kriminalističko istraživanje. Osumnjičeni 56-godišnjak će danas, 23. ožujka, uz kaznenu prijavu, biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, navode iz policije.

U Selu Slakovci blizu Vukovara muškarac je ubio ženu hladnim oružjem
1/6

Od mještana Slakovaca saznali smo kako je ubijena Ž. J. dok se za ubojstvo sumnjiči Jozo Livaja. Navodno kako je Ž. J., inače rastavljena, došla u posjetu kod Livaje i njegove nevjenčane supruge Anje Boronjek koja je hrvatskoj javnosti postala poznata po sudjelovanju u serijalu Ljubav je na selu. Slučaj ubojstva policiji je prijavila Boronjek koja je pobjegla iz kuće nakon ubojstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije