Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCAO U DISKOKLUBU

Ubojica iz Senja obitelji žrtve poslao 14,5 tisuća kuna za sprovod, obitelj mu vratila novac

26.11.2018. Početak suđenja Ivanu Tomljanoviću kojeg se tereti za ubojstvo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
16.07.2019.
u 11:23

Nastavak suđenja zakazan je krajem kolovoza.

Ubojica, koji je prije dvije godine vatrenim oružjem pucao u senjskom diskoklubu Konoba te ubio 38-godišnjeg redara Tomislava Lopaca, a teško ranio goste lokala Tina Rončevića (28) i Josipa Mesića (29), uplatio je obitelji ubijenog novac za sprovod, no obitelj mu ga je vratila.

Kako piše Novi list, Ivanu Tomljanoviću (57) iz Senja kojem se sudi za ubojstvo i ranjavanje iz bezobzirne osvete, prijeti kazna od 50 godina zatvora. On je, naime, smatrao da su oni odgovorni za to što je u diskoklubu ismijan. Jedan od ranjenih, 29-godišnji Mesić, prema njegovim riječima, udario ga je nogom u stražnjicu kada se Tomljanović pokušavao na silu progurati u njihovo društvo.

Odvjetnici optuženog jučer su priložili kao dokaz da je Tomljenović uplatio oko 14,5 tisuća kuna na račun supruge ubijenog. Te novce namijenio je za sprovod. Odvjetnik obitelji ubijenog nakon toga priložio je dokaz o tome da je taj iznos u cijelosti vraćen mjesec dana poslije.

Nastavak suđenja zakazan je krajem kolovoza.

26.11.2018. Početak suđenja Ivanu Tomljanoviću kojeg se tereti za ubojstvo
1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije