Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Gašincima

Ubio ga jer je branio njegovu suprugu!

Očevid u Gašincima
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/15
22.12.2013.
u 18:54

Dragan Kulić iz Gašinaca osumnjičen za teško ubojstvo Domagoja Matića

Dragan Kulić (35) iz Gašinaca posumnjao je da je njegova 36-godišnja supruga u ljubavnoj vezi sa sumještaninom Domagojem Matićem (23). Njih dvojica upoznala su se tek nekoliko dana prije radeći u šumi na sezonskom poslu. Domagoj ga je u petak uvečer pozvao k svojima na svinjokolju. Zajedno su večerali, a potom se zaputili u lokalni kafić. Iz njega su, navodno, oko ponoći otišli k Draganovoj kući. Oko pet sati ujutro policiji je dojavljeno da je ondje zatečena mrtva osoba s ubodnom ranom noža u predjelu potkoljenice. Pozvana je i Hitna pomoć. Liječnici su 23-godišnjeg mladića pokušali reanimirati, ali prekasno.

Nisu bili prijatelji

Uhićen je Dragan Kulić (policija nije otkrila identitet) koji je osumnjičen za teško ubojstvo, pokušaj teškog tjelesnog ozljeđivanja te prijetnju. Sumnja se da je prijetio svojoj supruzi i pokušao je teško ozlijediti kuhinjskim nožem. Ona je u tom sukobu lakše ozlijeđena. U tome ga je naumu pokušao spriječiti Domagoj. No, Dragan ga je, sumnja se, usmrtio. Protiv Dragana Kulića državni odvjetnik predložit će istražni zatvor zbog ometanja istrage i dovršetka kaznenog djela. U Gašincima se danas okupila obitelj Matić. Nisu spremni na razgovor jer, kako kažu, ništa im više ne može vratiti Domagoja.

– Oni nisu bili nikakvi prijatelji. Upoznali su tek prije tjedan dana na poslu – kroz suze je jecajući izgovorio Tomislav Matić, Domagojev brat.

Dodao je da je poznavao sve Domagojeve djevojke. S njima je Domagoj često i rado dolazio k bratu u posjet u Osijek.

– Nije istina da je on bio u vezi s tom ženom – demantirao je.

Netko još bio u kući

U Draganovoj kući kobne je noći, kako se neslužbeno doznaje, bila još jedna osoba. No, nju je Dragan u neko doba potjerao iz kuće. Ocu Mati u subotnje jutro supruga je, kada je išla na posao, telefonom javila da je ispred Draganove kuće puno policije. Kada je otac otišao u srce sela, svi su mu počeli izražavati sućut.

Komentara 3

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
07:34 23.12.2013.

Krajnje dosadna vijest. Zijevnuo sam i otišel na kulturu. Kakva smo mi nacija licemjera i bedaka.

DI
duncan_idaho
14:56 23.12.2013.

Strašno kakvih monstruma među nama, kojima je zaklat čovjeka ko ubit komarca.... ovog treba na doživotnu robiju da nikad više sunca ne vidi

VI
vidum
19:50 22.12.2013.

Komentirati ili ne sa ovako malo informacija ? Možda mladića nije dovoljno poznavao, ali je poznavao svoju ženu. U svakom slučaju tragedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije