Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga u Gašincima

To jednostavno nije za ljude. A je nam Božić!

Očevid u Gašincima
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/6
21.12.2013.
u 21:04

Domagoj je večer prije prijatelja Dragana K. pozvao svojoj kući na svinjokolju. Večerali su, a potom se zaputili u lokalni kafić.

Verbalni sukob, koji je potom prerastao i u fizički obračun dvojice prijatelja, okončan je tragično za Domagoja Matića (23) iz Gašinaca kraj Đakova. Policiji je u subotnje jutro dojavljeno kako je u kući Dragana K. (35) zatečena mrtva osoba s ubodnom ranom noža u predjelu natkoljenice. Pozvani su i liječnici koji su Domagoja pokušali reanimirati, ali prekasno.

– Okolnosti su nejasne. U tijeku je izvid, pa ćemo vidjeti koji su pravi uzroci, a 35-godišnjak je uhićen – rekao je Miroslav Kraljević, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Osijeku.

Domagoj je večer prije prijatelja Dragana K. pozvao svojoj kući na svinjokolju. Večerali su, a potom se zaputili u lokalni kafić.

– Ne znam što se dogodilo nakon toga, gdje je Domagoj bio i kada je otišao – u šoku će Domagojev otac Mato kojemu je supruga ujutro javila kako ima “policije u selu”. Zaputio se i sam u centar Gašinaca, a ljudi su mu, kaže, prilazili i izražavali sućut.

– Zajedno jesti i piti, a onda ovakvo što... To jednostavno nije za ljude. A je nam Božić! – zajecao je otac kojemu su ostala još dva sina. Domagoj je često radio na sezonskim poslovima. Bio je vrijedan i pristojan mladić, igrao za lokalni nogometni klub, ali je, kako se priča, navodno upao u loše društvo. Uhićeni 35-godišnjak je, pak, još ratne 1991. godine tragično izgubio brata, kojega je nehotično ubio također prijatelj dok su u lokalnom dobrovoljnom vatrogasnom društvu vježbali, kako se priča, povlačenje pištolja.

Ključne riječi

Komentara 2

TT
tik tak
07:51 22.12.2013.

Opet jedan!!! Ne vjrujte im ni kad darove nose!!!

Avatar WindFucker
WindFucker
10:24 22.12.2013.

EU kaže: "Kad je u pitanju kolinje, i dalje će biti dopušteno klati svinje u vlastitom dvorištu, ali to više neće moći, kao do sada, raditi susjed susjedu, već samo posebno obučene osobe koje imaju potreban certifikat za to". Da Da je obitelj ubijenog poštivala propise, do tragičnog događaja vjerojatno ne bi niti došlo. Sućut obitelji preminuloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije