Naslovnica Vijesti Crna kronika

Ubio čovjeka jer je pijan stavio svog psa na šank

Tukli smo se šakama, nitko nije imao ništa u ruci i završili smo na podu.
05. svibnja 2018. u 10:15 13 komentara 7086 prikaza

Lovran i ja bili smo pijani kada smo došli u kafić u Brinje. Već noć prije popili smo jako puno. Istina, Lovren je psa stavio na šank i tražio vode za njega. Tada nas je optuženi pitao odakle smo i ponašamo li se tako i u Karlovcu. Prigovarao nam je zbog psa i onda su se optuženi i Lovran počeli tuči, a ja sam se umiješao.

Za ubojstvo 11 godina Zašto je ugostitelj bocom izmasakrirao knjigovođu

Tukli smo se šakama, nitko nije imao ništa u ruci i završili smo na podu. Optuženi je u jednom trenutku izišao iz kafića, a Lovran za njim. Kada sam i sam izišao, vidio sam Lovrana kako ide prema optuženom, a on puca u njega. Iduće čega se sjećam je da je Lovran ležao na leđima na parkiralištu kafića, optuženi je stajao iznad njega s pištoljem uperenim u njega, a meni je doviknuo nešto u stilu “sada još samo tebe”.

Pobjegao sam kroz kafić iza kuće i tada je došla policija – ispričao je na karlovačkom Županijskom sudu Boris Lukšić s kojim je lanjskog svibnja Lovran Prpić iz Karlovca došao u Brinje kako bi zamijenio automobil i gdje ga je, nakon svađe i tučnjave, iz pištolja ubio Milan Karakaš (na fotografiji), lokalni obrtnik kojemu se sudi za ubojstvo.

Žena koja je radila toga dana u kafiću i gost svjedočili su da su se dvojica Karlovčana u kafić ponašali bahato pijano, te da nisu htjeli maknuti psa sa šanka. 

Majka sedmero djece ubijena i zapaljena u kući, ubojica uhićen, skrivao se po šumi Strava kraj Lipika Zadavio ženu užetom pa na zidu obiteljske kuće ostavio jezivu poruku Ubojstvo u Marinom Selu Ubojica u pritvoru Suprugu davio užetom sve dok nije izdahnula David Dragičević Mjesec dana bunta Uvjereni da su studenta ubili i u rijeku bacili policija i narkodileri
Financije
Vrhunska edukacija
Kako primijeniti EXCEL® na konkretnim poslovnim zadacima?

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Sam kriv.Da se ponasao uljudno, danas bi pas jos uvijek imao gazdu. Jedan pas.Bas mi ga zao.

  • crogirl555:

    Dajte zaposlite nekog pismenog zaboga! Lovran, Lovren, tuči, strasno! Razumljivije pisu djeca u prvom osnovne!

  • anlaser:

    Ubio je čovjeka u samoobrani jer ga je ovaj progonio i izvan kafića. Jedan nasilnik manje!