Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN U BRAZILU ŠOKIRAO

Ubila muža pa ispekla njegov spolni organ na tavi: Tvrdi da je samoobrana

Rambo nož
Ivo Cagalj/PIXSELL
10.06.2021.
u 14:45

Machado i njezina žrtva imaju zajedno dvoje djece, osmogodišnjeg dječaka i petogodišnju kćer. Nije poznato jesu li djeca bila prisutna za vrijeme ubojstva.

Brazilska policija uhitila je 33-godišnju Dayane Cristina Rodrigues Machado pod sumnjom da je ona ubila svojeg supruga Andrea nakon čega mu je odrezala spolni organ i ispekla ga u tavi sa sojinim uljem. 

Ubojstvo koje je zaprepastilo javnost dogodilo se u ponedjeljak u gradu Sao Goncalo. Policija je bila pozvana u obiteljski dom para i pronašla golo i unakaženo tijelo žrtve koji je za sada identificirano kao Andre. 

Vjeruje se kako se ubojstvo dogodilo oko 4 sata ujutro nakon što se par svađao oko kraja svoje veze, navode medijski izvještaji. Policija je zaplijenila kuhinjski nož s mjesta zločina za koji se vjeruje da je 33-godišnjakinja koristila kako bi ubila svojeg muža, a potom i odrezala njegov spolni organ.

Par je zajedno bio 10 godina, no razdvojeni su bili posljednje dvije godine. No i dalje su se nastavili povremeno viđati. Machado i njezina žrtva imaju zajedno dvoje djece, osmogodišnjeg dječaka i petogodišnju kćer. Nije poznato jesu li djeca bila prisutna za vrijeme ubojstva.  

Carla Policarpo, odvjetnica 33-godišnjakinje tvrdi kako je Andre zaprijetio njezinoj klijentici zbog čega ga je ova i ubila. 

- Nije prihvatio kraj njihove veze i kazao joj je ako neće biti s njim, neće biti ni s ikim drugim - kazala je Policarpo, piše Daily Mail. Ističe kako njezina klijentica žali zbog događaja, a neki lokalni mediji navode kako se Machado sama predala policiji. 

Sestra žrtve Adriana Santos pak tvrdi da je Machado ubila njezina brata jer ju je ovaj varao. 

VIDEO: Profesorici iz Zadra netko je u učionici ulio dezinficijens u bocu s vodom: Odmah je zatražila liječničku pomoć!

Ključne riječi

Komentara 2

BL
blekpanther
14:56 10.06.2021.

Jeli proban posle pečenja?

MU
MUNJA5
15:06 10.06.2021.

Kaj nije sa maslinovim uljem zdravije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije