Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI MEDIJI TVRDE:
Povratak na članak

Ubijeni iranski general Sulejmani planirao napade i u BiH?

List ne donosi nikakve činjenice koje bi do sada bile nepoznate, no ukazuje na to da rezolucija, koju je predložila skupina republikanskih senatora, izrijekom spominje BiH kao jednu od lokacija na kojoj je bivši zapovjednik postrojbe Kuds  Iranske revolucionarne garde planirao napade.

Komentari 8

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
11:36 14.01.2020.

jeftini pokušaji da se opravda teroristički napad i ubojstvo jednog generala suverene države

VL
IH
iron.hide.54966
11:51 14.01.2020.

Plaćeni članak...od ne znam koga... možda je planirao napad i ma grad zg.

VL
5S
505.scrtom
12:05 14.01.2020.

Nemaju vise prilike osobno ga pitati.

VL
Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
13:21 14.01.2020.

I čelnik Pentagona priznao: „Nije bilo dokaza za plan Irana da napadne naše ambasade“Nakon što je američki državni tajnik priznao da nije bilo nikakve neposredne prijetnje za američka veleposlanstva, koja je navodno trebao napasti general Qassem Sulejmani sa svojim ljudima, zbog čega je „preventivno likvidiran“, isto je rekao i američki ministar obrane Mark Esper.Američki predsjednik Donald Trump je samo sugerirao da iranski general Qassem Sulejmani planira napade na četiri američka veleposlanstva, rekao je Mark Esper u intervjuu za CBS News.“Predsjednik nije pružio nikakve konkretne dokaze. U toj je izjavi iznio svoje mišljenje. Nisam vidio ništa vezano za naša četiri veleposlanstva”, rekao je Esper.Američki ministar obrane također je naglasio da dijeli stavove svog predsjednika i kako je očekivao da će Iranci napasti veleposlanstva, budući da su diplomatske misije Sjedinjenih Država “najživopisnija manifestacija američke prisutnosti u nekoj zemlji”.Vidno zbunjena voditeljica kanala CBS je rekla kako su predsjednik Trump i visoki dužnosnici rekli da je ubojstvo zapovjednika specijalnih Quds snaga, generala Qassema Suleimanija, opravdano jer je postojala “neposredna” prijetnja američkoj vojsci i diplomatama. Na kraju se ispostavilo da to nije tako.Čak su i članovi Kongresa izrazili su sumnju u prirodu ove prijetnje. Inzistirali su na tome da obavještajni podatci koji su prezentirani ne govore o nikakvoj “neposrednoj” prijetnji američkom osoblju u regiji.

VL
DU
Deleted user
23:22 14.01.2020.

najvjerojatnije, mozda ali sam skoro pa siguran, to znaci da 100% napada, dobro da su ga ubili jos dok nikome od svojih nije rekao nista o napadima ali sreca je da je ladicu s uputama za napade ostavio zakljucanu jer ovi bi to nastavili izvoditi najvjerojatnije mozda, skoro pa sigurno, tako da su i to ameri znali pa zato nisu poslali zastitu niti jednoj ambasadi ili mogucem cilju napada, nema sta oni su najbolji od svih koji su exceptional

VL
ZB
Zoki-Bijela
11:50 14.01.2020.

Sad neka planira..

VL
JU
Jura
12:02 14.01.2020.

I što na to kaže vaš Hasan?

VL
MO
Mostar1
11:50 14.01.2020.

Cudi me pa HDZ izgubi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.