Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOPRINOS BORBI

Uber pokrenuo novu inicijativu: Nude besplatne vožnje za cijepljenje u 6 hrvatskih gradova

Foto: Uber
1/3
01.07.2021.
u 11:26

Pored besplatnih vožnji za cijepljenje, Uber je pokrenuo brojne aktivnosti od početka pandemije kako bi osigurao sigurnost i dobrobit svih svojih korisnika i vozača partnera u Hrvatskoj.

Uber će ponuditi 2.700 besplatnih vožnji do i od centara za cijepljenje u šest gradova u Hrvatskoj kako bi ljudima olakšao dolazak na termin za cijepljenje i tako dao svoj doprinos borbi protiv pandemije koronavirusa, najavili su iz Ubera. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Korisnici Ubera u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Zadru, Rijeci i Puli od 1. srpnja do 31. kolovoza moći će putovati besplatno do i od lokacija za cijepljenje. Da bi ostvarili besplatnu vožnju, trebaju samo unijeti promotivni kod „CIJEPISE“ u svoju Uber aplikaciju, koja će potom automatski iskoristiti dvije besplatne vožnje u vrijednosti do 45 kuna za putovanje do centara za cijepljenje u ovih šest gradova.

"Hvala Uberu na velikom doprinosu podizanju svijesti o važnosti cijepljenja za zaštitu zdravlja naših sugrađana. Nadamo se kako će ova izvrsna prilika dodatno potaknuti naše sugrađane da zaštite sebe i druge, a ovim putem ih pozivamo da ju svakako iskoriste te na lak i jednostavan način dođu po svoju dozu cjepiva“, istaknula je dr. sc. Sandra Šikić, zamjenica ravnatelja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

Inicijativa Ubera stiže u Hrvatsku nakon što je prethodno pokrenuta u brojnim zemljama širom svijeta u kojima posluju i dio je globalnog obećanja kompanije da će pružiti 10 milijuna vožnji do centara za cijepljenje širom svijeta.

“Zahvaljujem Uberu što je prepoznao važnost cijepljenja u borbi protiv Covida 19 i svojim uslugom besplatne vožnje do cijepnog mjesta pomaže svakom našem sugrađaninu da ostvari svoje pravo na cijepljenje. Nadamo se da će se ovom dodatnom uslugom povećati procijepljenost u našem gradu što je neophodno u očuvanju zdravlja svih naših sugrađana”, rekla je prim. dr. sc. Željka Karin, ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije.

Pored besplatnih vožnji za cijepljenje, Uber je pokrenuo brojne aktivnosti od početka pandemije kako bi osigurao sigurnost i dobrobit svih svojih korisnika i vozača partnera u Hrvatskoj. Među njima se ističe raspodjela 950 higijenskih paketa među hrvatskim vozačima, kao i primjena alata i rješenja u stvarnom vremenu unutar Uber aplikacije čiji je cilj osigurati sigurnost korisnika i partnera vozača.

„Želimo nastaviti doprinositi borbi protiv pandemije nudeći besplatne vožnje korisnicima kako bi na siguran i pouzdan način došli na svoje termine za cijepljenje u Hrvatskoj. Sigurnost i dobrobit naših zajednica korisnika i onih koji zarađuju na Uberu i dalje su nam glavni prioritet te ovom inicijativom želimo dodatno ojačati svoju predanost Hrvatskoj“, zaključila je Giovanna D’Esposito, generalna menadžerica za jugozapadnu Europu u Uberu.

Kako iskoristiti besplatne vožnje?

U gornjem lijevom uglu otvorite “Izbornik”

Odaberite “Wallet”

Odaberite “Dodaj promotivni kod”

Upišite “CIJEPISE”.

Foto: Uber

Ključne riječi

Komentara 2

WE
weAreCro
12:49 01.07.2021.

Dobro da ste nam to javili da se vise ne vozim uberom. Bolt je zakon.

DL
dvanaest_legija
12:43 01.07.2021.

Pamti, pa vrati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije