Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
droga u porastu
Povratak na članak

U Zagrebu se popuši marihuane koliko i u Milanu

Istraživanje su proveli norveški institut za istraživanje voda NIVA iz Osla, institut Mario Negri iz Milana i još 13 znanstvenih ustanova iz 11 europskih zemalja uključujući i naš Institut Ruđer Bošković.

Komentari 12

OB
-obrisani-
14:56 26.07.2012.

a kaj je to čudno? toliki adezenjarski spameri a isplata u travi ....................

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
15:15 26.07.2012.

od kukuriku koalicije nitko drugi ništa i nije očekivao. oni su svi, počev od račana dalje, priznali da su pušili maricu.

VL
CH
chemica
15:44 26.07.2012.

Stopa potrošnje amfetamina raste proporcionalno s "porastom" ljudske gluposti.

VL
MA
mastif
16:42 26.07.2012.

ova istraživanja baš i ne vrijede za hrvatsku..gdje će meni stavit marker kad u mom gradu još uvijek vršim nuždu u rupu pokraj kuće, iz milja nazvanu septička jama? rimljani su imali kanalizaciju prn.e. , mi u našoj državi 2000 godina poslije njih kenjkamo u rupe a stručnjaci mjere koliko se trave popušilo?

VL
VE
velikazmija
17:24 26.07.2012.

imam problema cijeli dan ako hoću napisati nešto briše me pa onda napravim stanku i opet te briše jer crveni su sa srbima za legalizaciju droga ako pogledate te mule po kvartu a školskim torbacima ima li škole ili nee ili ne i sad tovari -mule prenose i ne boje se nikog policije nigdi razmijena po dvorištima na rubu maloljetnosti i stariji dvorišta se koriste jedni iz tvog dvorišta su u mom i td - policija mora u obilazak ovo postaje arlamantno --

VL
VE
velikazmija
17:42 26.07.2012.

ni jedno slovo nije laž- žele li ovi nehrvati na vlasti legalizaciju droga- žele---jesu li donili zakon o mpo- jesu jeli udaraju na školstvo i program nastavni - da -- dali udaraju na vijeronauk -da -dali rade sve kontra obećanogećanog d a a što vi radite brišete kad se to napiše svi mediji su pod kontrolom tv je pod kontrolom ni u koreji nije veća stega -iš-

VL
MA
mastif
17:45 26.07.2012.

26.07.2012. u 17:24h velikazmija je napisao/la: imam problema cijeli dan ako hoću napisati nešto briše me pa onda napravim stanku i opet te briše jer crveni su sa srbima za legalizaciju droga ako pogledate te mule po kvartu a školskim torbacima ima li škole ili ne i sad tovari -mule prenose i ne boje se nikog policije nigdi razmijena po dvorištima na rubu maloljetnosti i stariji dvorišta se koriste jedni iz tvog dvorišta su u mom i td - policija mora u obilazak ovo postaje arlamantno -- s dosta muke sam dešifrirao ovaj tvoj pokušaj komunikacije s ostatkom svijeta. odgovaram ti samo zato jer sam razumio da tražiš pomoć. glede tvoje pismenosti nije ni čudno što te brišu, bit će čudnije ako ne obrišu i ovu posljednju nakupinu slova što si izudarao po tipkovnici.. možda ti je problem samo u tipkovnici? točka ti je dolje desno, dva mjesta od M, a tu ti je i zarez.. ako ti je tipkovnica moderna samo na kraju rečenice u nju glasno viči TOČKA i ona će se sama napisati, a ista stvar je i sa zarezom.. ajd probaj polako pa javi kako je prošlo.. pozdrav!

VL
VE
velikazmija
18:20 26.07.2012.

mastif da nisi i ti mula a možda sam te i ganjao iz svog dvorišta iš--kad mi srbi kažu o pismebnosti i onda mi kažu stani pred ogledalo i sad pljuni molim te okani se srbovanja ovo je hrvatska ia i ostat će viruj mi --

VL
VE
velikazmija
18:26 26.07.2012.

mastif po pisanju kozari bok --savska opatovina ili pak mala bosna razumio ako si iz zagreba i pismen si --a jesi --

VL
MA
mastif
18:33 26.07.2012.

velikazmija, još uvijek te ne razumijem..kakav zagreb? koji srbi? kakva bosna i kozari bok? jel tebi dobro? daj pokaži to što pišeš nekom od tvoje najbliže rodbine, znat će kud će s tobom... jedino što se neće promijeniti da ćeš i dalje živjeti na tračun države, do sad kao lažni socijalni slučaj i dijete lažnog invalida, a u buduće bi bio psihijatrijski slučaj..

VL
VE
velikazmija
18:52 26.07.2012.

tamo su takvi ko i ti od kud si ti iz šumadije- koji k. onda radiš na hr. portalu --iš--

VL
MA
mastif
19:10 26.07.2012.

bi li mi htjeo reći sve to u oči? koja ti je dijagnoza?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.