Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mreža mladih hrvatske
Povratak na članak

U Zagrebu se dobiju šanse. Slavonci su zato u Irskoj

Političke elite oglušuju se na zahtjeve mladih pa se oni, uz pomoć SSSH, spremaju za prosvjed na prvi dan saborskog zasjedanja u rujni

Komentari 29

RO
robertek
20:15 25.08.2017.

Soroševa čeljad, nažalost. Potiču iseljavanja po napucima. Uz ovu udrugu tu spadaju: Documenta, GONG, Babe, CESI, Lupiga, H-alter, Kuća ljudskih prava, Domine, Centar za mirovne studije.....

VL
MO
mobitel20
20:20 25.08.2017.

Unuci jugonacionalisticke "dece komunizma". Objave su im stravicne, sire defetizam i apatiju prema hrvatskoj drzavnosti. Dio su hibridnog rata protiv Hrvatske, a to naravno, pokusavaju s blasfemicnim "nastojanjima" i parolama tipa : " Bolje imati vecu nego manju placu" , " Nije agresija usporila napredovanje nego iskljucivo "lopovluk" , "nema veze sto bi u "postjugo prostoru" imali duplo manje place, to bi se isplatilo jer bi nam njihova kultura i prijateljstvo sve nadoknadila itd..."Hrvati ne koriste EU mogucnosti, nego beze jer ne vole Hrvatsku, ne veruju u nju", itd.itd...Sto radi SOA Krsticevicu i Plenkovicu ? A i Kolinda ? Kada cete zaustaviti protuustavno filojugoslovensko djelovanje !?

VL
GE
geez
23:48 25.08.2017.

Gdje je rujni?

VL
MI
milecar12
03:57 26.08.2017.

Zar bi i vi igrali igru u kojoj kad vi ne obavljate svoje obaveze u vezi učionice dobijete jedinicu, neopravdani, dakle nešto što direktno utječe na ostatak vašeg života, a gdje političar, osoba koja ne da samo vlastitim životom treba biti odgovorna za budućnost zemlje, nego i životima cijele obitelji, još za takvo ponašanje dobije od 2 do 3 prosjećne mjesečne plaće? Pa nitko normalan ne želi igrat takvu igricu, i zbog toga što je najefikasnije riješenje odspojiti joystick i otići, mladi odlaze. Kad se vrati veleizdaja i kad svaki političar odgovoran za stagnantno ili retrogradno stanje bude proglašen krivim za veleizdaju, kad vrati svaku lipu za koju je oštetio državu, pa makar doživotnim radom, e onda možemo pričati o solidarnosti i ostanku. Dok god su osobe najbliže narodu klaun Pernar koji ne može bez veze srednju školu upisat i eskadrila podrumskih trolova iz Živog Zida znamo da idemo u krivom smjeru. Nitko to ne može osporiti. U prošlosti su vladari kakve danas imamo tj. njihove odsječene glave obilazile narod, a mi našima još da za takvu nekvalitetu rada i plaćamo... Samo naprijed vi koji hoćete, mladi rađe ne bi.

VL
DU
Deleted user
12:09 26.08.2017.

Evo nam jos jedne nezaposlene udruge, kojoj je jedini problem 'lova'. Uskoro ce poceti takmicenje u pljuvanju na.....na....na Gvineju!

VL
GE
geez
23:44 25.08.2017.

Gdje je rujni?

VL
MI
miso
20:15 25.08.2017.

Mladima treba dati svaku moguću podršku. Ova vlada, kao i sve do sada, voze posve krivim kolosjecima. Treba ih odmah smijeniti! Dovesti na vlast političare koji će brinuti o narodu (donijeti Deklaraciju o slobodi, osloboditi blokirane i ovršene, spriječiti bilo koji novi i li preformulirani porez, natjerati ih na reviziju sustava s puno manje troška države, ... novo, mlado, napredno, ... To! ).

VL
MI
miso
20:24 25.08.2017.

Sada vidim i umirovljenici će prosvjedovati. Ujedinite se s njima - nemojte dati da se razmrvite. Svi pošteni u Hrvatskoj imaju iste interese i zajedno nastupite u njihovom ostvarenju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.