Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUBILARNO

U Zadru otvoreno 20. sportsko natjecanje dragovoljaca

natjecanje
Foto: Frane Šarić
1/2
17.10.2015.
u 11:34

Bagarić: Vi ste stali u obranu domovine i pokazali da je hrvatski čovjek jedinstven kada je to najpotrebnije

U Zadru je otvoreno 20. jubilarno državno sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata. Oko 1000 branitelja iz cijele Hrvatske okupili su se na zadarskom Forumu, a natjecanje je svečano otvorio general bojnik Vlado Bagarić, izaslanik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

- S velikim ponosom se sjećamo naših slavnih suboraca. Vi ste stali u obranu domovine i pokazali da je hrvatski čovjek jedinstven kada je to najpotrebnije. I danas nas neki žele podijeliti, ali neće u tome uspjeti - rekao je Bagarić.

Branitelje je pozdravio i Ivan Grujić ispred ministarstva branitelja, a dobrodošlicu im je poželio i zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta koji je istakao ponos što se natjecanje održava u gradu kojeg su obranili dragovoljci.

>> Po jedan branitelj bit će na svih jedanaest izbornih lista Domoljubne koalicije

Komentara 3

RI
Rizlman
14:47 17.10.2015.

Peđa Matić nije došao jer on ionako nije dragovoljac.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
15:22 17.10.2015.

Ako je bagarić aktivni general ne bi smio držati politički govor a ako je umirovljeni onda to treba naznačiti u tekstu

BJ
Bjelovar112
14:44 17.10.2015.

bas me zanima tko je isao iz BBŽ kad mi iz novina saznajemo da su igre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije