Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnje

U Zadru osvanuli grafiti 'Smrt novinarima' i 'I. Nevešćanin čuvaj se mraka'

grafiti
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
26.02.2015.
u 16:26

Oba grafita potpisana su brojevima 1965, što je godina osnutka zadarske navijačke skupine

"Smrt novinarima" i "I. Nevešćanin čuvaj se mraka" dva su grafita ispisana na zgradi nasuprot košarkaške dvorane na Višnjiku u Zadru.

Oba grafita s prijetnjama novinarima i uredniku portala Zadarski.hr potpisana su brojevima 1965, što je godina osnutka zadarske navijačke skupine. Policija, kako nam je rečeno, nije zaprimila dojavu o prijetećim grafitima.

Prijetnje novinarima u Zadru nisu rijetkost, a poznat je slučaj kada su prije više godina zapaljena dva automobila jednog zadarskog novinara.

>> Na pročelje Parohijskog doma u Vinkovcima ispisali 'U' i 'Ubij Srbina'

>> HND oštro osudio Marasovićevu izjavu: 'To je primitivna politička prijetnja'

Komentara 4

Avatar Hulk001
Hulk001
16:35 26.02.2015.

Smrt dolazi svima.Ne žurite !!

AS
antun sklepic
16:56 26.02.2015.

možda stvarno nisam normalan jedva čekam da neko već jednom zapuca jer ovo šta radi predsjednica nije ništa drugo nego da jede gvna zajedno sa tim šatorašima boli nju ona stvar što mi nemamo šta jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije