Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1001 noć

U Zadru je rođen hrvatski Onur

onur, novalja (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
10.01.2011.
u 18:00

Dobio je ime, kako nam je u telefonskom razgovoru potvrdio njegov otac Osman Avdić, baš po liku iz popularne serije 1001 noć

U Zadru se rodio Onur. Dječak dug 52 centimetra i težak 3,29 kilograma rođen je 4. siječnja. Dječak će živjetii u Novalji na otoku Pagu gdje smo sinoć s njegovim roditeljima Jadrankom Stojanović i Osmanom Avdićem razgovarali o razlozima zašto je dobio me Onur baš tijekom gledanja nove epizode serije 1001 noć. I dok je televizijski Onur sinoč nešto telefonirao, mali novaljski Onur je mirno spavao...

– Da, da, istina je da smo mu dali ime po seriji i da smo obožavatelji Onura i Šeherezade. Evo taman nakopn pauze ponovno kreće serija Još je jedan razlog što sam mu dao ime Onur, ali ne bih sada o tome. U islamskoj tradiciji njegovo ime označava svjetlost, a ja mu želim svijetlu budućnost - rekao nam je Osman Avdić, otac malog Onura i dodao da se nada da če priču o Onuru iz Hrvatske pročitati i pravi 'Onur'.

- Ja bih da mom Onuru Onur bude kum. Tada b naravno trebali doći u Istanbul kod njega - smijući se nam je rekao Osman Avdić dodajući da nikad nije bio u Istanbulu, ali da bi ga volio vidjeti. Majka malog Onura nije puno pričala i tek nije imala ništa protiv obećanja Osmana da će ukoliko budu imali kćer i ona dobiti ime po liku iz serije 1001 noć odnosno da će je nazvati Šeherezada.

Da je serija itekako omiljena i na zadarskom području znano je i i iz jednoga zadarskog frizerskog salona u kojem su prije nekoliko mjeseci i ribicama u akvariju dali ime Onur i Šeherezada.

Ključne riječi

Komentara 34

SA
santos008
19:07 10.01.2011.

Bosnjaci dok vide tablu Islam Grcki IslamLatinski izlaze iz autobusa,kad stignu u Hrvatsku.

LO
loza11
19:04 10.01.2011.

Kakva udarna vijest koga to zanimaju talibani i kakvo ime ocekivati pa nece balija dati sinu ime JOZO ili MITAR PA ZNA SE talibansko kao i svi talibani

Avatar valic
valic
19:50 10.01.2011.

počelo je opet, prije bilo pola imena iz meksika, sada će biti iz turske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije