Naslovnica Vijesti Hrvatska

U Zadru bez mise za Antu Pavelića, u Benkovcu njegove slike

Na benovačkom sajmu 50-godišnjakinja je prodavala slike i kalendare s likom Ante Pavelića pa ju je privela policija
10. travnja 2010. u 14:05 48 komentara 490 prikaza
Pavelić, NDH

ZADAR - Zadarski ogranak udruge Hrvatski domobran danas ipak nije slavilo misu u čast Ante Pavelića i uspostave dana NDH. Kako nam je rekao njen predsjednik Marinko Radas, članovi su taj dan proslavili tek redovitom skupštinom i misom za sve poginule hrvatske branitelje.

Tako je i ove godine U Zadru izostao mimohod ulicama s ustaškim znakovljem i crnim uniformama, no isticanja takvih simbola ipak je bilo.

Naime, policija je danas oko 11 sati na Stočnom sajmu u Benkovcu privela 50-godišnjakinju s područja Splita koju su zatekli da prodaje kalendare i slike s likom Ante Pavelića.

Slike su joj oduzete, a 50-godišnjakinja je zaradila optužni prijedlog.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    A diče drugdi no u Bežigradu? Ti isti Antiša ihje proda za vike vikov Talijancin ida ih nisu partizani zajebali sad bi oni lipo bili Talija i Talijani a ne Ravtska i Rvati. Tako i tako ih pola jema Tlijanske ... prikaži još!ske pežijune iz Drugog svitskog rata a i Đerđa je prominia ime pa gase jema sad zvat Đuzepe a ne Josip ka čaje bia za komunizma. A parade mi je ža. Toje tribalo uvrstit u turističku ponudu jerbo ihje bilo baš šesno vidit onako lipe u crne košulje i gače obučene kako ponosno činidu đir po gradu. Tega se nemere vidit niđe usvitu.

  • -obrisani-:

    A diče drugdi no u Bežigradu? Ti isti Antiša ihje proda za vike vikov Talijancin ida ih nisu partizani zajebali sad bi oni lipo bili Talija i Talijani a ne Ravtska i Rvati. Tako i tako ih pola jema Tlijanske ... prikaži još!ske pežijune iz Drugog svitskog rata a i Đerđa je prominia ime pa gase jema sad zvat Đuzepe a ne Josip ka čaje bia za komunizma iako neki tvrdidu da nije ni Talijanac vengo su mu didovi bili Albanci ka i Kaljmetini. A parade mi je ža. Toje tribalo uvrstit u turističku ponudu jerbo ihje bilo baš šesno vidit onako lipe u crne košulje i gače obučene kako ponosno činidu đir po gradu. Tega se nemere vidit niđe usvitu.

  • 0720:

    Za Dom Spremni