Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod utjecajem alkohola

U Vukovaru novi napad na policajce: Sjekirom zamahnuo prema policijskom službeniku

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
12.07.2021.
u 15:03

Osumnjičeni je predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, a istražni sudac mu je rješenjem odredio mjere opreza

U Vukovaru je u petak, 9. srpnja zabilježen novi napad na policajce koji su na dužnosti. Prema navodima PU postupajući po dojavi 35-godišnjakinje o narušavanju javnog reda i mira, što se dogodilo oko 20.30 sati, prilikom dolaska policijaca na mjesto događaja dojaviteljica i 38-godišnjak vrijeđali su policijske službenike.  Potom je 38-godišnjak sjekirom zamahnuo prema policijskom službeniku.

- S ciljem odbijanja napada, policijski službenik je prema 38-godišnjaku uporabio sredstva prisile – raspršivač s nadražujućom tvari, nakon čega ga rukama napada i 35-godišnjakinja, te i prema njoj uporabljuje isto sredstvo prisile, izvjestila je policija.  Poslije ovoga incidenta oboje su privedeni u prostorije policije gdje je 35-godišnjakinji utvrđena prisutnost alkohola u organizmu od 1,46 g/kg, a 38-godišnjaku 0,71 g/kg.

Policija će protiv 35-godišnjakinje i 38-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 38-godišnjaka slijedi i kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi.

Osumnjičeni je predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, a istražni sudac mu je rješenjem odredio mjere opreza.

Ključne riječi

Komentara 25

FR
francekmali
15:36 12.07.2021.

Pa kako pobogu sjekirom na policajce??? A onda ih neki proglase beskorisnim uhljebima a pogledajte,ovdje na policiju sjekirom,u Varaždinu ih htjeli pregaziti,u Međimurju ih gađaju kamenjem,puštaju pse na njih ili žene grizu po rukama(?!?!),pucaju iz automatskih pušaka ???? E toga za one ""narodne milicije"" nije bilo,kada bi i netko pokušao ,NIKADA mu to više nije palo na pamet !!! Eto ovi iskorištavaju pojam ""demokracije"" !!!

FR
francekmali
15:37 12.07.2021.

A znadu li ovi naši policajci čemu služi PENDREK,odnosno smiju li ga uopće upotrijebiti ???

CO
Condorgrab
15:28 12.07.2021.

Da je napadač bio Hrvat, to bi, naravno, odmah obznanili. Obzirom da nisu, znamo tko jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije