Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Potjera u Varaždinu: Audijem jurio bježeći od policije, jednog policajca pokušao pregaziti

Marko Dimic/PIXSELL
11.07.2021.
u 13:15

Utvrđeno je da se radi o 19-godišnjaku s kojim su u vozilu bile i dvije muške osobe u dobi od 27 i 36 godina

U Optujskoj ulici u Varaždinu policijski službenici interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske pokušali su jučer oko 15.30 sati zaustaviti osobno vozilo marke Audi 80, koje se kretalo u smjeru Hrašćice. No, vozač se nije zaustavio. Nastavio je vožnju prema Sračincu i sporednim ulicama natrag prema Hrašćici, čineći pritom brojne prekršaje i ugrožavajući sudionike u prometu. 

U potjeru za njim uključene su i druge ophodnje Policijske uprave, pa su tako službenici Policijske postaje Varaždin pokušali zaustaviti vozilo na kolniku ulice Ruđera Boškovića u Hrašćici, gdje je vozač naglo ubrzao i automobil usmjerio izravno u jednog od policajaca, s očitom namjerom da ga pregazi.

Policajac je uspio izbjeći udarac skočivši u stranu, na zelenu površinu uz kolnik. Vozač je nastavio juriti prema jugozapadnoj obilaznici Varaždina, gdje je naposljetku i zaustavljen, kod Gojanca. Utvrđeno je da se radi o 19-godišnjaku s kojim su u vozilu bile i dvije muške osobe u dobi od 27 i 36 godina.

Uz uporabu sredstava prisile dovedeni su Policijsku upravu varaždinsku na kriminalističko istraživanje. Protiv dvojice putnika podnijet će se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog vrijeđanja policijskih službenika, dok je 19-godišnjak zaradio kaznenu prijavu za kaznena djela prisile prema službenoj osobi i teško ubojstvo u pokušaju.

 

>> Pogledajte i ovaj video: U Njemačkoj će vas u prometu kazniti ako vozite sporo, a u Rusiji ako niste oprali auto!

Ključne riječi

Komentara 23

SW
Sweet
13:42 11.07.2021.

Romario i prijatelji!

BU
burn
13:51 11.07.2021.

Manjine su naše bogatstvo.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
13:22 11.07.2021.

Imaju oni imena? Obično objavljujete svako ime nekog od političara (pretežno hdz-a i branitelja), ali u ovakvim slučajevima mi moramo misliti da se radi o Marsijancima. Tko su im roditelji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije