Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz tamburaše

U Vukovaru i ove godine doček Nove godine na otvorenome

vatromet
Ivica Galovic/PIXSELL
29.12.2014.
u 11:31

Osigurane su i besplatne autobusne linije koje će prevoziti građane do grada i nazad

U organizaciji Grada Vukovara i Turističke zajednice grada Vukovara ove godine za Vukovarce, ali i sve ostale građane, pripremljen je doček Nove godine na otvorenome.

Prema najavama iz gradske uprave građani koji se odluče za doček Nove godine na otvorenome imati će osigurane besplatne kobasice, kuhano vino i čaj. Za dobru zabavu zaduženi su Branko Čulić, Tamburaški sastav Bećarski inat i Sax Band. Program na središnjeg gradskom trgu, Trgu Republike Hrvatske, započinje u 21 sat. Osigurane su i besplatne autobusne linije koje će prevoziti građane do grada i nazad.

>>Nakon snijega uslijedile hladnoće. Novogodišnja noć i jutro bit će ledeni

>>Pogledajte kamo na doček Nove godine u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije