Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgorjelo 15 ha šume

U Vrsima pokraj Zadra gorjele smreke u blizini kuća

požar Gaćeleze (1)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
17.07.2012.
u 18:33

Unatoč jakom vjetru koji je otežavao gašenje, vatra je stavljena pod kontrolu oko 19.00 sati, a požar je ugašen oko 23 sata

U Vrsima pokraj Zadra u 17 sati u utorak je izbio požar u blizini kuća. Vatra je zahvatila smreke, a uz DVD i profesionalne vatrogasce iz Zadra na požarište su stigli kanaderi air tractor.

Unatoč jakom vjetru koji je otežavao gašenje, vatra je stavljena pod kontrolu oko 19.00 sati, a požar je ugašen oko 23 sata. 

Izgorjelo je 15 ha borove šume, smreke, trave i niskog raslinja. 

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:53 17.07.2012.

Zadužiti svakog punoljetnog muškarca za raspored i obvezu što mu je činiti u slučaju požara Da je ovo Židovska država zasigurno ne bi imala toliko požara kroz sezonu. Sramota je što se radi i koliko troši na javašluk i nerad, a da to nitko ne vidi.

ST
stargate
10:10 18.07.2012.

Pozari koji haraju Hrvatskom vjerujem vecina su podmetnuta zasto,bas zbog toga sto ih izbije odjednom vise i na raznim lokacijama,mislim da bi trebao biti angazirano mnogo osoba koje bi pratile sve sumnjive osobe koje bi se kretale oko osjetljivog podrucja takoder cijela obala i druga mjesta trebala bi imati solarne telefone za lakse prijavljivanmjem sa brojevima da se lakse i hitnije moze intervenirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije