Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sveti križ žačretje

U vlasnika tvrtke Honing ispalio više hitaca jer mu je dao otkaz

Željko Cujzek
Foto: Alen Brodar/VLM
1/5
20.05.2011.
u 09:40

Šef policije u šumarku je uhvatio naoružanog pucača. Svi su kanije čestitali načelniku PU krapinsko-zagorske.

Dok su Zagorci od ranog jutra prepričavali slučaj iz Velikog Trgovišća, iza devet sati došla je još jedna tragična vijest iz Svetog Križa Začretja. Tamo je naime u krugu tvornice Honing bivši radnik, 52-godišnji Tihomir V., iz pištolja koji ilegalno posjeduje pucao u direktora poduzeća, 46-godišnjeg Miljenka K., navodno zato jer mu je ovaj još prije uručio otkaz.

- Radila sam u vrtu, a muž je bio u staji, kada smo čuli četiri hica. Brzo smo došli do ograde, pogledali prema tvornici i vidjeli da čovjek ispred ulaza u skladište leži na podu - prepričavali su u šoku Zlatica i Stjepan Sirovec, čija je kuća udaljena stotinjak metara od mjesta događaja. Drugi susjed je potom vidio da čovjek s pištoljem u ruci trči po glavnoj cesti. Kako neslužbeno doznajemo, Tihomir V. je ispalio šest hitaca prema Miljenku K. koji je bježao od njega, te su ga pogodila dva zrna. Brzom intervencijom policije, Tihomir V. je uhićen u šumarku nedaleko od mjesta događaja, a uhitio ga je osobno načelnik PU Krapinsko - zagorske Željko Cujzek.

- Načelnik odjela granične policije, načelnik odjela krim policije i ja zaputili smo se osobnim automobilom u Galovec Začretski, gdje smo dobili dojavu da je osoba viđena. Parkirali smo nešto niže, a nas trojica smo krenuli po šumi, svaki u svom smjeru. U jednom trenutku ugledao sam osobu koja je odgovarala opisu, izvadio sam pištolj, te se predstavio i izdao jasne zapovjedi. Vidjelo se da je bio zbunjen, pa je umjesto da stavi ruke u vis, posegnuo za pištoljem, međutim, samo da ga baci. Potom sam mu prišao, šutnuo pištolj dalje od njega i pričekao pripadnike interventne policije, koji su ga uhitili i odvezli - prepričavao je Cujzek i sam vidno uzbuđen zbog uhićenja. Tihomir V. je priveden te je na daljnjoj obradi, dok je teško ranjeni Miljenko K. operiran u zabočkoj Općoj bolnici. Zbog prostrijelni rana jetre i natkoljenice još je uvijek u životnoj opasnosti.

Ključne riječi

Komentara 139

OB
-obrisani-
10:40 20.05.2011.

U kakvoj državi živimo da je udarna vjest ubojstvo ,dotakli smo dno mulja !

MM
Mladen Miletić
11:42 20.05.2011.

Kada bi svi tako postupali odkaza nebi bilo zar ne ?. Bolesni hrvati su uvjereni da je poslodavac dužan da ga zaposli i eksploatira do mirovine ipak smo ne smo Norci nego i teške sirovine !

OB
-obrisani-
12:11 20.05.2011.

sve više bu toga bilo više.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije