Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeftina vožnja
Povratak na članak

U vlak bez vozne karte, ali pet kuna kondukteru u džep

- Prodanih karata nema i normalno je da se misli kako je pruga nerentabilna, kaže vijećnik Nenad Mihalić

Komentari 5

BI
bigred1
16:35 15.04.2011.

kontrolori s kondukterima imaju dogovor,dijele profit.

VL
CR
crocro
10:46 16.04.2011.

Pozdravljam vrijedne Zagorke i Zagorce. Prvo se plaćaju kondukteri, vlakopratno osoblje koje nema svrhe i neisplativo je, a zatim kontrolori koji kontroliraju konduktera. Dakle, kontrola kontrole kontrola. I svi imaju plaće i rade svoj posao. Pa kako to može biti isplativo. Zato nam je tako što šutimo, jer nam je isplativije kondukteru dati 5 kuna od 8 ili 9 koliko košta karta. No da li je to moralno i od strane putnika i konduktera. Pa kada je na vlaku tako, što možemo očekivati od svih drugig struktura u društvu.

VL
SV
svraka
07:57 17.04.2011.

ajde senka nemoj brljezgati bezveze!!sigurno su se tu ukrali silne milijarde ak svaki stoti putnik da kondusu 10 kn.sram te bilo!!!!! ako imas hupača piši o pokradenim milijardama u hz-u.kako vas nije stid i sram ,zar ne vidite da takovim clankom sami sebi skacete u usta ili ste novinari pa to nemozete shvatiti!!

VL
NE
NenadK
17:57 17.04.2011.

Karta za cug je preskupa. Za relaciju od D. Stubice do Zaboka nesme koštati više od tri kune. Isto tak za Zagreb. Povratna nebi smjela koštati više od 10 kuna.

VL
JO
JozoBozo
08:05 18.04.2011.

Nije mi jasno zakej novinar i vijećnik nisu prvo zvali Mladena Bajića kad su okrili ovu pljačku?!?!?!Možda da Mladen usput ne pronjuška po Gradskom vijeću?!?!?!?Najlakše je našoj deci ukinuti povlastice i reči da je železnica kriva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.