Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavljeno

U Velikom Trgovišću osnovat će se Institut dr. Franjo Tuđman

veliko trgovišće,franjo tuđman (1)
Matija Topolovec/PIXSELL
11.05.2013.
u 15:25

Vuković je, najavivši osnivanje Instituta, rekao kako je to jedini način da se, na podlozi koju je stvorio Tuđman, razvija hrvatsko društvo.

U Velikom Trgovišću osnovat će se \"Institut dr. Franjo Tuđman\", najavio je Milan Vuković, predsjednik Organizacijskog odbora šestog znanstveno-stručnog skupa \"Dani dr. Franje Tuđmana - Hrvati kroz stoljeća\", održanom u Tuđmanovu rodnom mjestu. Načelnik V. Trgovišća Zdravko Vutmej pritom je uručio zahvalnicu Vukoviću za utemeljenje skupa, a Vuković je, najavivši osnivanje Instituta, rekao kako je to jedini način da se, na podlozi koju je stvorio Tuđman, razvija hrvatsko društvo.

Uz Vukovića, na skupu je nastupilo još dvadesetak povjesničara, sociologa i publicista.

>>HDZ ZG: Dr. Franjo Tuđman zaslužuje najljepši trg u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije