Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZA

U većem dijelu zemlje sunčano, na sjevernom Jadranu oblačno

Slavonski Brod: Sun?ano i toplo blagdansko poslijepodne u središtu grada
Ivica Galovic/ PIXSELL
28.12.2023.
u 07:23

U nizinama unutrašnjosti ujutro mjestimice s maglom.

U većem dijelu zemlje pretežno sunčano, a na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te dijelu unutrašnjosti uzduž Velebita pretežno oblačno i lokalno može pasti malo kiše, vremenska je prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za četvrtak

U nizinama unutrašnjosti ujutro mjestimice s maglom. U zapadnim i sjeverozapadnim kopnenim krajevima puhat će umjeren do jak, a u gorju i olujan jugozapadni vjetar, dok će drugdje vjetar biti većinom slab. Najviša dnevna od 12 do 17 Celzijevih stupnjeva.

Sutra će na Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici biti promjenjivo oblačno, mjestimice uz malo kiše, ponajprije na sjevernom Jadranu. Češća i dulja sunčana razdoblja očekuju se u središnjim i istočnim predjelima. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, uglavnom u prvom dijelu dana u gorju i na sjeveru zemlje i jak, uz dalmatinsku obalu jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka od 2 do 7, na Jadranu između 8 i 12 °C. Najviša dnevna od 10 do 15 °C, u Gorskoj Hrvatskoj ponegdje malo niža.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije