Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ (64) UHIĆEN

Propucan policajac kod Valpova: 'Došla je hitna, muškarac je stajao sa zasukanim rukavom'

Šag: Mjesto gdje je upucan policajac
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
03.03.2023.
u 16:42

Ozlijeđeni policijski službenik prevezen je u Klinički bolnički Centar Osijek, gdje mu se pruža liječnička pomoć, naknadno je objavljeno kako je lakše ozlijeđen

Osječko-baranjska policija objavila je kako je danas oko 11.25 sati došlo do pucnjave u Šagu kod Valpova, nedaleko od Osijeka, a u dojavi im je javljeno kako je više ozlijeđenih osoba. Policija je objavila kako je napadač upotrijebio vatreno oružje, a propucan je policajac.

''Kod Vatrogasnog doma u Šagu ozlijeđen je policijski službenik Policijske postaje Belišće koji se u tom trenutku nalazio izvan službe. U vezu s opisanim događajem dovodimo 64-godišnjaka koji je uhićen'', navodi policija. Ozlijeđeni policijski službenik prevezen je u Klinički bolnički Centar Osijek gdje mu se pruža liječnička pomoć. Policija je naknadno objavila i kako je policajac lakše ozlijeđen.

– Prolazili smo onuda i vidjeli rotirke i hitnu pomoć, ali nije bila nikakva velika strka. Stajala su dva, tri policajca i neki čovjek sa zasukanim rukavom preko lakta koji je nešto objašnjavao. Nismo ni čuli ni vidjeli nikakvu galamu – objasnila je mještanka koja se nalazila u blizini incidenta.

Ozlijeđeni policajac ujedno je zapovjednik mjesnog DVD-a, a o njemu mještani imaju samo riječi hvale. U društvu predsjednice MO Šag Valentine Škorvaga i još nekoliko osoba bio je u obilaska vatrogasnih prostorija kada im je prišao napadač Leonardo O. i zapucao. Nakon pucnjave svladali su ga mještani.

Napadač je, neslužbeno doznajemo, dobro poznat policiji i ima dosje, a oružje, navodno pištolj, nije legalno posjedovao. Koliko je poznato, prišao je policajcu koji je s još nekoliko osoba stajao pred Vatrogasnim domom, na ulici, i samo zapucao. Pucnjavi nije, čini se, prethodio nikakav verbalni sukob. Po svemu sudeći, policajac se zatekao na krivom mjestu u krivo vrijeme. Pri svijesti je i nije životno ugrožen.

>> VIDEO U sudaru vlakova u Grčkoj deseci mrtvih i ranjenih: 'Čuli smo snažan udarac. Ovo je tragedija'

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:22 03.03.2023.

Opet .nema ni inicijala počinitelja, ni njegov ratni put, niti spominjanje kako daljne tako i bliže obitelji. Prema tome lako zaključujem tko bi mogao biti

MI
Mikis
16:39 03.03.2023.

zastita kriminalaca zbog pripadnosti ostalima narodnostima jest nacionalisticki akt pristranosti od strane samoproglasenih sudaca sveopce informiranosti, pravde i reciprociteta. A kada je neki Rom ili Srbin kriminalac u susjednim zemljama , ako ima nasu putovnicu onda je uvijek Hrvat. fascinantno

BF
bf23
21:47 03.03.2023.

od prije poznat policiji...mozda bi nase pravosude napokon trebalo drasticno povecavati kazne za recidiviste i neprilagodene likove koji teroriziraju sve oko sebe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije