Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Ježevu

Kod Dugog Sela u polju izbila nafta: Na terenu tim za hitne intervencije i policija

Ježevo: Iz tla počela izbijati nafta, poslan tim za hitne intervencije
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/11
03.03.2023.
u 15:42

Policija je za Večernji list potvrdila kako su dobili dojavu da curi nafta. "Čekamo povratnu informaciju s terena", kazali su u policiji.

U Ježevu, naselju u blizini Dugog Sela, počela je izbijati nafta na polju. Policija je za Večernji list potvrdila kako su dobili dojavu da curi nafta. "Čekamo povratnu informaciju s terena", kazali su u policiji. Kako neslužbeno doznajemo, Inin tim je izašao na teren, što je uostalom i standardna procedura u takvim situacijama te se utvrđuju činjenice. Pretpostavlja se, kako doznajemo, da je puknuo cjevovod. U tijeku je sanacija terena. 

Dugoselska kronika na Facebooku je objavila video nafte koji su nam ustupili uz potpis. "Evo, ljudi moji, ja se nalazim u Ježevu, malom Kuvajtu", kazao je muškarac na snimci.

Državni inspektorat izvijestio je u petak kako je zaprimio obavijest o propuštanju na naftovoda 4 Ježevo - Ivanić Grad te da su na terenu rudarska inspekcija, inspekcija zaštite okoliša i vodopravna inspekcija. Po okončanju inspekcijskog postupanja Državni inspektorat informirat će javnost o utvrđenom, stoji u kratkom priopćenju. 

 

Ključne riječi

Komentara 35

FR
franjo
13:34 03.03.2023.

Bog nam šalje i samo je trebamo zbrinuti. Neki buše na velikim dubinama a kod nas sama izvire.

DU
Deleted user
14:47 03.03.2023.

Malo sam proguglao trase JANAF-a i koliko vidim najbliža naftna cijev ide od Siska do Virja i nalazi se dvadesetak kilometara istočno od Ježeva. BIt će da je ipak izvor osim ako ne postoji neki tajni naftovod.

AN
antepravda
13:58 03.03.2023.

Ja živim u blizini tog polja i pouzdano znam da na tom polju nema nikakvog naftovoda.Ovdje je rječ o izvoru sirove nafte.Dakle potrebno je samo ugraditi pumpe za crpljenje sirove nafte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije