Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE KARTU

Strah se uvukao među Splićanke: U tri i pol sata tri napada u splitskom Spinutu

mapa
29.11.2016.
u 17:44

Ni u jednom od navedenih događaja nije prijavljen pokušaj silovanja

Strah se uvukao među Splićanke.

Na području Spinuta u sat i pol vremena napadnute su tri ženske osobe. Splitska policija potvrdila je kako su evidentirali tri napada. Prvi su zabilježili u nedjelju, 27. studenog oko 23.30 sati, kada im je dojavljeno da je između Jobove i Tesline ulice nepoznati muškarac bez povoda fizički napao 17-godišnjakinju, nakon čega je pobjegao.  Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja.

Oštećena je odbila ponuđenu liječničku pomoć, a nije imala vidljivih ozljeda. Sat i pol vremena kasnije, 28.11. oko 1.00 sat je zaprimljena prijava da je u  Zrinsko-frankopanskoj ulici fizički napadnuta  22-godišnjakinja,  a počinitelj  je nakon napada također pobjegao s mjesta događaja. Oštećena je
zatražila liječničku pomoć i utvrđeno je da je lakše ozlijeđena.

U ponedjeljak uvečer policija je zaprimila još jednu prijavu i to da je  27. studenog 2016. oko 23.45 sati u Plančićevoj ulici, također u istom kvartu, napadnuta  28-godišnjakinja.  Oštećena  nije  zatražila liječničku
pomoć.

Ni u jednom od navedenih događaja nije prijavljen pokušaj silovanja. Gradom se poput munje pronijela vijest kako Spinutom hara manijak koji napada žene na ulici. Iz  PU Splitsko-dalmatinske poručuju kako provode izvide u cilju pronalaska počinitelja.

>>Obiteljski sukob: Muškarac (32) uboden nožem u prsa preminuo u bolnici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije