Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javite informacije policiji

Policija traži pomoć javnosti: Ovo je osoba povezana s ubojstvom u Slavonskom Brodu

Foto: Ivica Galović/PIXSSELL/MUP
24.08.2017.
u 15:33

Policija moli sve koji znaju nešto o njegovom kretanju ili boravku da ih obavijeste na broj 192

Policija je objavila fotografiju Ivana Jurića kojeg sumnjiče da je u Slavonskom Brodu prošlog utorka pucao u Milana Gubića, koji je dan kasnije preminuo u bolnici od posljedica teškog ranjavanja, javlja MUP.

Policija moli sve koji znaju nešto o njegovom kretanju ili boravku da ih obavijeste na broj 192 ( 035/211-192) ili da dođu u najbližu policijsku postaju. 

Komentara 11

DU
Deleted user
15:57 24.08.2017.

koja su to dvostruka..peterotrostuka itd. pravila mupa..ovdje obaljuju fotografiju..onom iz splita sta je ubio torcidasa..samo neki inicijali..trecem ovako..petom onako..valjda kako koja zupanija..itd.boze sacuvaj..posli ranka..ranko.

NE
Neutralac
16:05 24.08.2017.

Kad se radi u kriminalcu Ivanu odmah na sva zvona... a Cede i Jovani koji haraju Dalmacijom ostaju anonimni ....

BA
babaruza
18:51 24.08.2017.

Ne pali zapad Ko nam je tuko Vukovar ili si Alchajma.Neprijatelji uvijek sjede u Susjetstvu Sudstvo i Istraga ne rade svoj posa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije