Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet maloljetnika

U tjedan dana nestalo osam osoba, jeste li ih vidjeli?

Helena Breščaković
Foto: NENO
1/6
04.10.2013.
u 09:57

U posljednjih tjedan dana na području Hrvatske nestalo je osam osoba, od kojih je šestero maloljetnika.

U posljednjih tjedan dana na području Hrvatske nestalo je osam osoba, od kojih je petero maloljetnika.

Helena Breščaković (16) je visoka 160 centimetra, ima crnu kosu i zelene oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Helena se u ponedjeljak, 30. rujna, udaljila s adrese u Velikoj Gorici, D. Podotočje 71b u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala maslinastu trenirku i crne tenisice.

Mia Ćosić (16) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Mia se u subotu, 28. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70/A u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u prugastu dolčevitu, crni prsluk, sive hlače i tamnoplave čizme.

Davor Oršoš (17) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Davor se u utorak, 1. listopada, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice, tamnu jaknu i crne tenisice.

Ante Pezo (53) je visok 190 centimetara, ima sijedu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Ante se u četvrtak, 3. listopada, udaljio s adrese u Zagrebu, Dubravka Dujšina 4 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Adam Beniamin Wrobel (47) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči. Adam Beniamin je u subotu, 28. rujna, otišao roniti s plaže na rt-u Sveta Marina. U trenutku nestanka na sebi je imao ronilačku opremu.

Amon Zajović (15) je visok 170 centimetara, ima plavu kosu i oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Amon se u četvrtak, 3. listopada, udaljio s adrese u Zagrebu, Kukuljevićeva 11 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crveni donji dio trenirke, crvenu kariranu košulju, crnu kožnu jaknu i tenisice.

Tin August Žažar (18) je visok 187 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Tin August se u srijedu 2. listopada, udaljio s adrese u Tuheljskim Toplicama u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plave traperice, maslinastu jaknu i smeđe cipele.

Ukoliko ste vidjeli neku od nestalih osoba nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>> Pronađen Dubrovčanin Đivo Matić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije