Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

U tjedan dana nestalo devet osoba, šestero maloljetnika

nestali
Foto: nestali.hr
1/5
15.11.2013.
u 08:54

Traga se za još devet nedavno nestalih osoba od kojih je šestero maloljetnika

Od deset nestalih osoba pronađeno je šest osoba. Policija još uvijek traga za Josipom Bumbarom, Danijelom Jurković, Gabrielom Novakom i Mandom Vuić.

Traga se za još devet nedavno nestalih osoba od kojih je šestero maloljetnika.

Stipe Bakmaz (15) se u ponedjeljak, 11. studenoga, udaljio s adrese u Ivancu, Plahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Valentino Čont (17) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe.  Valentino se u srijedu, 13. studenoga, udaljio s adrese u Osijeku u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice, gornji dio trenirke i tenisice.

Ante Hajder (20) se u ponedjeljak, 11. studenoga, udaljio s adrese u Ivancu, Plahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Edin Havić (28) je visok 180 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i jače je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici, s unutarnje strane, ima tetovažu imena na arapskom jeziku. Na desnoj nozi, u predjelu lista, ima tetovažu znaka playboy dok na gornjem dijelu leđa ima istetoviranu glavu pitbula. Edin je u subotu, 9. studenoga, u blizini mjesta Gat, prilikom ulaska u drveni čamac, pao u rijeku Dravu. U trenutku nestanka na sebi je imao kratku majicu crveno-sive boje, plave traperice i bijele tenisice.

Valentina Jurković (17) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Valentina se u srijedu, 13. studenoga, udaljila s adrese u Glini, Vinogradska 22 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u rozu vestu, šarene tajice, visoke plave tenisice.

Neđmije Rama (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe.Neđmije se u subotu, 9. studenoga, udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda 31 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice, plavu majicu i tenisice.

Đani Udorović (14) je visok 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.Đani se u ponedjeljak, 11. studenoga, udaljio s adrese u Zadru u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice, crnu jaknu i tenisice.

Dragan Zlatić (43) je visok 190 centimetara, ima kestenjastu kosu i slabije je tjelesne građe. Dragan se u srijedu, 13. studenoga, udaljio s adrese u Sesvetama, Markovo Polje u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, smeđe traperice i bijele tenisice.

Ukoliko ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije