Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klinika za infektivne bolesti
Povratak na članak

Tijekom noći testiranje uzoraka pet bolesnika iz Rijeke te dva hospitalizirana

Da se strah od zaraze evidentno širi pokazuje i to što su poslani uzorci iz Splita, Rijeke, Siska te sa zagrebačke bolnice Rebro. Svi su se pokazali negativnima.

Komentari 6

DU
Deleted user
19:56 24.02.2020.

sve ce biti u redu dok virus ne stigne u izbjeglicke kampove, grcka, turska, sirija

VL
AN
Andrej50
19:37 24.02.2020.

A je li itko testirao ilegalne migrante?

VL
Avatar Svarog
Svarog
18:59 24.02.2020.

Budimo realni, pojava koronavirusa u Hrvatskoj samo je pitanje vremena pa nije pitanje hoće li se pojaviti već samo kada. Ali ni tu ne treba praviti veliku paniku, od obične gripe dnevno umire više desetaka ljudi pa nitko ne pravii paniku, smrtnost je u najgorem slučaju nešto manja negoli je slučaj kod gripe i to je to. Trebamo se samo razumno ponašati, slušati preporuke ministarstva, nositi masku, prati ruke po mogućnosti izbjegavati javni prijevoz i druge gužve i sve će biti ok.

VL
DU
Deleted user
07:54 25.02.2020.

Naka Obersnel samo organizira međunarodne događaje u Rijeci. Italija se zabarikadirala...otkazali maškare u Veneciji, a on dovodi hrpu talijana u Rijeku. Van svake pameti, ali što drugo i očekivati....

VL
Avatar Bježobrz
Bježobrz
19:23 24.02.2020.

Jao vama hercegovci, navucite bijele čarape.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.