Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreće

U teškom sudaru u Sisku poginula žena, a dvije su osobe ozlijeđene

sudar, sisak (1)
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
1/5
07.10.2012.
u 15:10

Petero ozlijeđenih u slijetanju automobila s ceste kraj Popovače, a među njima je i 12-godišnje dijete.

Smrtno je stradala 64-godišnjakinja iz Popovače, dok su dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u Sisku.

Naime, na raskrižju Lovrićeve i Ulice I. K. Sakcinskog, kod hotela Panonija, oko 13 sati došlo je do sudara dvaju vozila.

Također, prilikom slijetanja osobnog automobila s ceste u Strušcu kraj Popovače, petero je osoba zadobilo teške tjelesne ozljede, a među njima i 12-godišnje dijete koje se bori za život.

Nesreća se dogodila oko 12 sati.

>>Sletjeli s ceste: U Vinkovcima i kod Bjelovara poginula dva vozača

Komentara 3

ZE
zekonpz
17:33 07.10.2012.

bože, što se to događa u sisku u zadnje vrijeme

IB
istina_boli
19:34 07.10.2012.

Stizu ih kletve pobijenih Srba ! Ne zabotavi da je u Sisku kruzio bjeli kombi koji je isao po spisku i kupio neduzne ljude samo zato sto su Srbi, koji su poslije toga muceni, masakrirani i vecini njih se gubii svaki trag. Ne mozes napravit drugom zlo a da ga ne napravis i sebe, pogotovo ako se drzis gesla , bolje los Hrvat nego dobar Srbin. Zato je Sisak i postao ukleti grad.

BA
baniček
22:45 07.10.2012.

ISTINA_BOLI...sjeti se akcije fenix 1972 kraj bugojna kada su po kratkom postupku likvidirani hrvati upali u SFRJ s namjerom da sruše sistem kojeg nisu htjeli prihvatiti...možda su zato likvidirani srbi koji nisu prihvatili RH...samo postavljam pitanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije