Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške nesreće

Sletjeli s ceste: U Vinkovcima i kod Bjelovara poginula dva vozača

policija, nesreća
Goran Ferbežar/Pixsell
07.10.2012.
u 08:40

Od siline udara na mjestu je poginuo 26-godišnji vozač dok je 17-godišnjak koji je sjedio na zadnjem desnom sjedištu, ispao iz vozila i zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a suvozač, 26-godišnjak, teške ozljede.

U teškoj prometnoj nesreći što se dogodila u Slakovcima kod Vinkovaca, noćas, sat iza ponoći, smrtno je stradao 26-godišnjak iz susjednih Srijemskih Laza, dok su dva njegova sumještanina, putnici u vozilu, 17-godišnjak i 26-godišnjak zadobili teške ozljede od kojih su one kod 17-godišnjaka opasne po život.

Nesreća se dogodila kada je 26-godišnjak upravljajući osobnim vozilom VW Golf, vinkovačkih oznaka Preradovićevom ulicom prema središtu Slakovaca, u zavoju u lijevo, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem i sletio izvan kolnika, a potom je lijevom bočnom stranom automobila udario u stup javne rasvjete.

Od siline udara na mjestu je poginuo 26-godišnji vozač dok je 17-godišnjak koji je sjedio na zadnjem desnom sjedištu, ispao iz vozila i zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a suvozač, 26-godišnjak, teške ozljede. Obojica teško ozlijeđenih prevezeni su u vinkovačku Županijsku opću bolnicu gdje su zadržani na liječenju.

O prometnoj nesreći izviješteno je Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima.

A u kasnim subotnjim satima 34-godišnjak iz Velike Barne sletio je svojim osobnim automobilom u potok Kovačicu kod Bjelovara, javila je bjelovarska policija.

Zbog težine ozljeda preminuo je na mjestu nesreće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije