Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U teškom sudaru nastradala 11-godišnja djevojčica

nesreća
Duško Mirković/Pixsell
25.11.2009.
u 22:32

Vozač Opel Corse zagrebačkih registracijskih oznaka u kojem su se nalazile još dvije osobe, nepropisno je pretjecao vozilo marke golf.

POŽEGA - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 20 sati u požeškoj Zrinskoj ulici, kao suvozačica nastradala je i 11-godišnja djevojčica.

Vozač Opel Corse zagrebačkih registracijskih oznaka u kojem su se nalazile još dvije osobe, nepropisno je pretjecao vozilo marke golf.

U trenutku pretjecanja, došlo je do sudara s vozilom marke Ford Mondeo požeških registracijskih oznaka koje je naišlo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 39-godišnji I.K., otac nastradale djevojčice.

Prema riječima Ante Barišića, voditelja smjene OKC-a PU Požeško-slavonske, petero sudionika nesreće je ozlijeđeno, a neslužbeno doznajemo da su potražili liječničku pomoć i da nisu u životnoj opasnosti.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nobadi
12:26 26.11.2009.

\"golf\" nije marka nego model. marka \"ford mondeo\" također ne postoji. zar vi novinari ne ispravljate izvještaje koje dobijete od pandura? njihovim se greškama nečudim. oni za razliku od vas ne žive od pisane riječi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije