Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kontaktu s prvom žrtvom

U Teksasu mogući drugi slučaj zaraze ebolom

ebola
Foto: Reuters/PIXSELL
08.10.2014.
u 22:24

Duncan je putovao iz Liberije u Teksas preko Bruxellesa

Nakon što je Thomas Eric Duncan, Amerikanac koji se ebolom zarazio u Liberiji umro je u bolnici u Dallasu, Huffington post javlja kako jedan muškarac koji je s njim bio u doticaju pokazuje simbole bolesti.

Riječ je o djelatniku policije iz teksaškog grada Friscoa koji je boravio u stanu gdje je odsjeo Duncan prije no što je hospitaliziran.

NBC Dallas-Fort Worth reported that the person showing symptoms is an employee of the Dallas County Sheriff's Office, and had been in the apartment Duncan was staying in before he was hospitalized Sept. 28. Duncan passed away Wednesday morning.

Čak osamdeset osoba bilo je u doticaju s muškarcem koji je došao u SAD zaražen virusom ebole.  Prethodno je priopćeno da je petero učenika iz različitih škola u Teksasu bilo u kontaktu s muškarcem koji je 28. rujna hospitaliziran u bolnici u Dallasu.

Nakon što je vijest javnosti obznanio teksaški guverner Rick Perry, roditelji su izvlačiti svoju djecu iz škola, a učenici koji su bili u kontaktu s oboljelim stavljeni su pod medicinski nadzor, javlja Reuters.

Duncan je putovao iz Liberije u Teksas preko Bruxellesa.

>> Medicinska sestra oboljela od ebole taknula lice zaraženom rukavicom?

>> Još tri osobe zaražene ebolom hospitalizirane u Španjolskoj

Ključne riječi

Komentara 1

BI
binki
23:04 08.10.2014.

Vratila se beba kući... e dragi moji ima ona stara sve se vraća sve se plača...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije