Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

U sveopćem otimanju za vlastite sitne interese, jedini koji će zaista profitirati je ISIL

Sirijski su Kurdi 
bili vrlo jasni i precizni – tražili su od Turske pomoć 
za borbu protiv 
džihadista ISIL-a

Komentari 12

ST
Stipeprof
13:05 07.10.2014.

Sve što se dešava na tom teritoriju posljedica je američke agresije na Irak i američkog državnog terorizma. Dakle, SAD nije rješenje nego najveći problem na tom području.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:40 07.10.2014.

Oni koji su stvorili ISIS, sigurno nece rjesiti problem kojeg su sami stvorili. To su im Kinezi i Rusi govorili prije tri godine, medjutim neokolonijalisti nisu sposobni uciti na vlastitim greskama. Nakon Afganistana, Iraka, Libije sada im se u Siriji ponavlja ista prica, a oni i dalje naporno po starom receptu.

VL
BA
balance
17:12 07.10.2014.

Najvjerojatnije da ce Kurdi biti izigrani i od Turske(sto ne cudi) a nazalost i od cinicnog zapada.Amerima bi sto put bili Kurdi pouzdaniji partner nego Erdogan i njegov kalifat.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
12:18 07.10.2014.

Dajte-najte, oni u Washingtonu su sve sam ne nesposobni. Zapraf se djeliju na dvije skupine - jednu kaj ih baš briga za Kurde i Siriju i drugu koja gleda svoje interese u cijeloj priči. Turska je zapadnim zemljama daleko bitnija od neke kurdske države il nekih kršćanskih sela po Siriji i Iraku. Tu priča završava jer kad bi ISIL zaozbiljno brinul Washington onda bi se malo više letjelica našlo u zraku, a i malo više raketa bi vrlo precizno tresnulo na ISIL !!!

VL
GV
golub Vaso
07:14 08.10.2014.

Bašar al Assad je jedini borac protiv džihadista, ovo sve drugo je magla i manipulacija.

VL
RI
Riznica
13:55 07.10.2014.

Idler 3, nije to tako jednostavno, sad se pokazalo da je bolja jedna uvjezbana grupa vojnika na terenu, nogo sve one tone bombi sto je USA bacila na ISIS ..

VL
RI
Riznica
13:53 07.10.2014.

A zasto bi Marina Turci pomagali Kurdima sa kojima su do juce ratovali ... Nemislite valjda da je dovoljno samo promijeniti ime teroristicke komunisticke organizacije PKK u neko drugo ime i da to vise ne budu ..

VL
ZH
zhecko
22:45 07.10.2014.

Turska i Erdogan su ......

VL
MA
malena27
07:36 09.10.2014.

citat"... kaže da su oni(ISIL) stekli sposobnost da vrlo precizno predvide gdje će bombe udariti i u ključnom trenutku povuku svoje džihadiste i puste da združene svjetske sile svojim skupocjenim sofisticiranim bombama bombardiraju prazan teren..." Ma da!!!??? Osim sto su su svi do jednoga supermeni, jos su ti ISILovci postali i vidoviti. Dajte molim vas. Nije vam palo na pamet da im je mozda netko dojavio gdje ce pasti bombe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.