Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna zona

U sukobu na izraelsko-libanonskoj granici poginulo pet ljudi

libanon
03.08.2010.
u 20:15

To je najozbiljniji vojni okršaj na izraelsko-libanonskoj granici od jednomjesečnog rata izraelske vojske protiv libanonskog Hezbolaha u 2006. godini.

Tri libanonska vojnika i jedan novinar poginuli su u okršaju koji je izbio na granici između Izraela i Libanona, priopćila je libanonska vojska precizirajući da su izraelske snage otvorile vatru na vozilo u kojem su se Libanonci nalazili. Libanonska vojska uzvratila je vatru od koje je poginuo izraelski časnik.

To je najozbiljniji vojni okršaj na izraelsko-libanonskoj granici od jednomjesečnog rata izraelske vojske protiv libanonskog Hezbolaha u 2006. godini.
U prvim je izvještajima navedeno da je izraelski tenk otvorio vatru na pozicije libanonske vojske, na što su libanonski vojnici odgovorili artiljerijskom vatrom.

Ključne riječi

Komentara 51

OR
orisis
17:17 04.08.2010.

Rezo, strpljivo ochekujem odgovor da se s tim slazhesh kaj sam napisal jer u protivnom trebash promjeniti nadimak....

OR
orisis
16:09 04.08.2010.

Rezonancija kakav si ti chovjek ako se za nishta nisi sreman zhrtvovati.Svaka stvar ako ju olako dobish nema vrijednosti.Jednostavno ,zarne?Sad si to prenesi u doba hrama kad je ubogi chovjek dao zavjet i polozhio zhrtvu janje ili mladog bika on je jako puno zhrtvovao i dosljedno zauzeose svim snagama da njegova zhrtva i zavjet ne budu uzaludni.

OR
orisis
14:47 04.08.2010.

rezonancija ti si slijep za istinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije