Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U sudaru vlaka i automobila ozlijeđena vozačica

nalet vlaka
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/5
30.12.2009.
u 08:39

Vozačica opel corse čakovečkih registarskih oznaka ozlijeđena je nakon što je vozilom udarila u vlak na pružnom prijelazu Mala Subotica - Belica koji nije zaštićen rampom.

ČAKOVEC – Crna opel astra čakovečkih registarskih oznaka udarila je u vlak jutros u 7.10 sati na pružnom prijelazu Mala Subotica - Belica u Međimurskoj županiji.

Ozlijeđena je vozačica koja je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec.

Vlak je zakačio stražnji dio automobila i prevrnuo vozilo. Osim vozačice u vozilu nije bilo drugih putnika.

Na prijelazu nema rampe, a označen je prometnim znakovima. Očevid je u tijeku.

Komentara 1

IZ
izbrisan
08:56 30.12.2009.

Stvarno bi vozace vlakova trebalo malo pritegnuti.Pa imam dojam kako to cine namjerno. Autor clanka vec u naslovu implicira krivnju vozaca vlaka. Mozda je vozacica automobila naletjela pred vlak??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije