Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

U sudaru 'Fiata' i 'Opela', dvije osobe teško, dvije lakše ozlijeđene

nesreca
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/5
01.05.2011.
u 18:37

Iz smrskanog automobila vatrogasci su alatima za rezanje oslobađali ozlijeđenu putnicu

SLATINA - U prometnoj nesreći koja se oko 17.30 sati dogodila na državnoj cesti D2 u Slatini, teško su ozlijeđene dvije te lakše još dvije osobe. Prema neslužbenim izvorima nesreća se dogodila kada je vozač osobnog automobila slatinskih registracijskih oznaka, zbog nepoznatih razloga, prešao na lijevu stranu kolnika i potom se sudario sa automobilom njemačkih registracijskih oznaka. U snažnom sudaru slatinski "Fiat" i njemački "Opel" završili su u lijevom putnom jarku. Vatrogasci su iz smrskanog "Fiata", uz pomoć alata za rezanje lima, izvukli teško ozlijeđenu ženu. Nakon pružene prve liječničke pomoći u Slatini najteže ozljeđene osobe prevežene su u virovitičku bolnicu. Policijski očevid još je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 1

IB
IVICA BELA
10:09 02.05.2011.

Utrka na 400 metara malo su se zajj poljoprivredna apoteka ne radi nedjeljom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije