Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljede glave

U sudaru dviju brodica teže ozlijeđena 16-godišnjakinja iz Zadra

Brod Kapetanije, Zadar
Dino Stanin/PIXSELL
23.07.2017.
u 13:24

Pri sudaru plovila, koji se dogodio oko 22 sata ispred mjesta Brbinj kod Dugog otoka, djevojka je zadobila ozljede glave i čeljusti

U sudaru dviju brodica koji se dogodio su subotu navečer u Zadarskom kanalu teže je ozlijeđena 16-godišnja djevojka iz Zadra, izvijestilo je u nedjelju Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Pri sudaru plovila, koji se dogodio oko 22 sata ispred mjesta Brbinj kod Dugog otoka, djevojka je zadobila ozljede glave i čeljusti te je prevezena u zadarsku bolnicu. 

Oba plovila pod hrvatskim zastavama su nakon nesreće ostala su plovnom stanju te su privezana u luci Brbinj. Riječ je o gliseru dužine 5,75 metara, na kojem je bila ozlijeđena djevojka te brodica, dužine 7,50 metara. 

Zadarska Pomorska policija i Lučka kapetanija provode očevid.

Komentara 2

TA
taxiico
14:33 23.07.2017.

uberboat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije