Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u stožeru

Kod Esih i Hasanbegovića bio je i tamnoputi muškarac: Tko je on?

Ousmane Mara i Bruna Esih
Foto: Facebook
1/2
27.05.2019.
u 17:01

Iako nisu prešli izborni prag, atmosfera kod Neovisnih za Hrvatsku bila je poprilično vesela

Stožer Neovisnih osim što je bio obilježen zastavom s prvim bijelim polje, bio je zanimljiv i zbog prisutstva muškarca iz Malija koji se nije ustručavao proslavljati dobar izborni rezultat stranke Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića.

Porijeklom iz Malija, Ousmane Mara kao dječak od 16 godina došao je 2002. u Hrvatsku igrati košarku. Prvo je igrao u KK Zagrebu da bi potom završio kao pjevač na svadbama u Hrvatskoj i dijaspori gdje se "proslavio" pjevajući Thompsona, Bulića i Škoru. Umjetničko ime mu je Max Mara.

- Ousmane Mara je već dugo naš prijatelj. Često dolazi na naše sastanke. Bio je i u šatoru u Savskoj – rekao je Hasanbegović za Slobodnu Dalmaciju

Pri dolasku u Hrvatsku znao je samo materinski bambara jezik, a koliko se uspio snaći govori i to da je imao uloge u serijama "Bitange i princeze" te "Zakon". Priznaje da ga pjesme Mate Miše Kovača diraju u srce.

 

– Kad sam bio mali u Africi, stalno sam gledao vijesti i slušao o Jugoslaviji. Bio sam presretan kad je Hrvatska dobila svojeg prvog predsjednika Franju Tuđmana. Gledao sam ratne strahote u Vukovaru i jako sam ponosan što sam postao Hrvat jer obožavam ovu zemlju – rekao je još prije Mara za Antenu Zadar.

Veselje u stožeru Suverenista

 

Komentara 42

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
17:01 27.05.2019.

Brunin osmeh odaje sve, bas su slatki :)

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
16:51 27.05.2019.

Zar nije to rasizam ako se novinar ruga nekome ko ima drugu boju kože.

AN
Androniko
16:52 27.05.2019.

Veći Hrvat od svih iz radničke fronte, SDSSa, HNSa, platforme možemo, nove ljevice i slicnih. Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije