Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO UBOJSTVO

U starca ispalio četiri hica jer je htio da njegova obitelj pati

Vlado Turudić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
17.02.2017.
u 14:48

Turudić je Burića ubio, kako tužiteljstvo tvrdi, da bi njegovoj obitelji nanio bol, a sve zato što Burićev sin nije zaposlio njegova sina invalida

Tužiteljstvo je podignulo optužnicu za teško ubojstvo protiv Vlade Turudića (54), bivšeg člana Autohtone hrvatske stranke prava pod sumnjom da je 10. studenoga lani s četiri hica smaknuo Đorđija Burića (86) u njegovu stanu u Nazorovoj ulicu u Zagrebu.

Razlog – prilično bizaran.

Turudić ga je ubio, kako tužiteljstvo tvrdi, da bi njegovoj obitelji nanio bol, a sve zato što Burićev sin nije zaposlio njegova sina invalida. Turudić, umirovljeni radnik Ine, danima je nakon zločina najnormalnije nastavio živjeti. Igrao je šah, koji je obožavao, u obližnjem parku u Zaprešiću gdje je živio, objavljivao je statuse na Facebooku...  

Turudićeva supruga povremeno je prala i čistila Burićev stan te ga je ona vjerojatno i pitala može li pomoći u zapošljavanju njihova sina. Nesretni Burić, koji je mirovinu zaradio u Končaru, navodno je prvo rekao da nema problema, ali nije znao da njihov sin ima posebne potrebe.

>> Ubojicu su prijavljivali policiji, ali oni su samo rekli: Ma, ne brinite se

>> Pronašli ubojicu iz Nazorove: Umirovljenika ubio jer mu nije zaposlio sina

Komentara 3

LI
Lijepanasadomovino
15:29 18.02.2017.

Smrtna kazna je najbrutalniji oblik presude,najgorje što je čovjećanstvo moglo da prakticira u ime suda. na žalost nekada i prijeko potrebna.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
03:57 18.02.2017.

Ubio je 86-ogodisnjeg starca bez razloga. Nes ti hrabrosti i junaka.

LI
Lijepanasadomovino
15:22 18.02.2017.

Zub za Zub - Oko za Oko,i onda ce valjda shvatiti pravila zivota.Usuprotnome ce toga biti jos vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije