Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR ULOV

U stanu u Travnom našli mu oko osam kilograma razne droge

19.05.2023.
u 12:55

Zagrebačka policija uhitila je 40-godišnjaka zbog pronađene velike količine droge i zbog sumnje da se bavio preprodajom iste.

Dobar ulov imala je zagrebačka policija, koja je nakon uhićenja jednog 40-godišnjaka, našla poveću količinu droge. Konkretnije, našli su kokain, indijsku konoplju, amfetamin.... Ukupno oko osam kilograma. Droga je  nađena u jednom stanu na području Travnog, a 40-godišnjak se sumnjiči da je drogu duže vrijeme nabavljao na za sada neutvrđen način, da bi ja zatim prepakiravao i preprodavao....Pretragom  tog stana, policija je našla malo više od kilograma kokaina koji je bio pakiran u pet paketa, 5,4 kilograma konoplje pakirane u deset paketa, 804 grama smole konoplje pakirane u osam paketa,  kilograma amfetamina,  digitalnu vagu s tragovima droge, predmete za vakuumiranje i pakiranje droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge. Nakon što ga je policija ispitala, predan je pritvorskom nadzorniku, a vjerojatno mu slijedi i preprata kod suca istrage. Nije priopćena kolika je vrijednost  nađene droge.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije