Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAĐEN MRTAV MUŠKARAC

Prikupljaju se tragovi u stanu u Dugavama, sumnja se na ubojstvo

ubojstvo u Novom Zagrebu
Foto: Paula Jerković
1/3
23.08.2021.
u 15:58

Prikupljaju se svi korisni tragovi koji će biti poslani na vještačenje

Mrtav 38-godišnjak nađen je u stanu u Ulici svetog Mateja 34. Zagrebačka policija, prema običaju, šturo je danas izvijestila o događaju, navevši tak da su nakon pronalaska mrtvog 38-godišnjaka priveli 25-godišnjak, kojeg, kako kažu dovode u vezu s počinjenjem  djela. Za sada još nije jasno je li riječ o ubojstvu, no na tijelu 38-godišnjaku navodno su bili vidljivi tragovi koji upućuju da je riječ o nasilnoj  smrti

Nakon što je 25-godišnjak priveden na kriminalističko istraživanje, policija je počela s očevidom. Prikupljaju se svi korisni tragovi koji će biti poslani na vještačenje. Tijelo 38-godišnjaka je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije kako bi se utvrdio točan uzrok i  vrijeme smrti. 

Za sada nije poznato tko je policiji dojavio za događaj, koji se zbio pod okriljem noći. Stanari zgrade danas nisu bili raspoloženi za razgovor, no oni koji jesu mahom su kazali da ništa nisu vidjeli ni čuli te da su postali svjesni da se nešto dogodilo u njihovom ulazu tek kada su ujutro ugledali policajce

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija će zasigurno razgovarati i sa stanarima susjednih stanova, kako bi doznali što je prethodilo tragičnom događaju. Za  sada nije poznato ni  kako su povezani mrtvi 38-godišnjak i 25-godišnjak kojeg je policija iz stana odvela na ispitivanje. 

 

>> Pogledajte i ovaj video: Policija savjetuje što morate učiniti da ne postanete žrtva provale!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BlackCalder
BlackCalder
18:12 23.08.2021.

Sex, drugs and cajke!

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
17:21 23.08.2021.

nitko ništa čuo ni vidio ha? cudo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije