Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

U stanu mu našli dva kilograma amfetamina, kokain, automatski pištolj...

Policija zapljenila 9 kilograma amfetamina
Slavko Midžor/Pixsell
22.06.2021.
u 07:41

Tužiteljstvo je od suca istrage tražilo da se 48-godišnjak pritvori  zbog opasnosti od ponavljanja djela, a čemu je udovoljeno

Iza rešetaka je završio 48-godišnjak koji se sumnjiči za zloporabu droga i nedozvoljeno držanje oružja. Zbog toga je ispitan u  Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu  nakon čega je protiv njega pokrenuta istraga.

Sumnjiči ga se da je  16. lipnja 2021. u Zagrebu u stanu držao veću količinu  amfetamina i kokaina koja je bila pripremljena i namijenjena daljnjoj preprodaji na ilegalnom narko tržištu.  Policija mu je pretragom stana našla gotovo dva kilograma amfetamina koji je bio pakiran u vrećice. Nađena je i 50  grama kokaina, također pakiranog u vrećice, digitalna za precizno mjerenje težine i predmeti za pakiranje droge.

Osim toga u svom stambenom prostiru je držao i automatski pištolj s preklopnim kundakom, metalni prigušivač, spremnike za pištolj i više komada streljiva. Tužiteljstvo je od suca istrage tražilo da se 48-godišnjak pritvori  zbog opasnosti od ponavljanja djela, a čemu je udovoljeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije