Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOUPORABA DROGE

U stanu imao laboratorij za uzgoj marihuane, a našli mu i amfetamine

Osijek: Izvanredna konferencija policije povodom velike zapljene marihuane
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
16.06.2021.
u 11:25

Pretragom njegovog stana nađen je improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka

Muškarac (38) sumnjiči se za zloporabu droge. Kako je priopćila zagrebačka policija sumnjiči ga se da je radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina.

Osim što je nabavljao amfetamine, sumnja se da je u svom stanu na adresi prebivališta na području Centra, napravio laboratorij  za proizvodnju marihuane. Stvorio je uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu nakon čega je biljke sušio, usitnjavao i vagao te zajedno s amfetaminom dalje preprodavao.

Pretragom njegovog stana nađen je improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka u kojem je zasađeno ukupno šest stabljika marihuane visine od 60 do 150 cm, ukupno 8,3 grama marihuane pakirane u staklenu posudu i plastičnu vrećicu, 0,6 grama amfetamina te dvije digitalne vage za precizno mjerenje težine s tragovima droge.

VIDEO Zašto u Hrvatskoj homoseksualci ne mogu biti darivatelji krvi?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije