Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ĆE OBAVITI OČEVID

U središtu Splita osvanuli uvredljivi grafiti upućeni Milanoviću

Predsjednik Zoran Milanović obišao obnovljenu staru gradsku vijećnicu u centru Splita
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/6
10.04.2024.
u 09:10

Posljednjih je mjeseci splitska policija u nekoliko navrata zabilježila pisanje uvredljivih političkih grafita, prije dva tjedna otkriven je jedan od autora

 Po splitskim pročeljima u centru grada noćas su ponovno osvanuli uvredljivi grafiti upućeni predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću koji je dan ranije, u utorak, posjetio taj grad. Grafiti su ispisani crnom bojom i to uglavnom na bijelom zidu duž Marmontove ulice i na Zapadnoj obali. Autor je napisao brojne uvrede predsjedniku države među ostalim i "Milanoviću udbašu sinjski", "Milanoviću dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko", te druge uvredljive poruke.

Policija će, kao i do sada, na mjestu događaja obaviti očevid, dok će gradske komunalne službe naložiti bojanje zidova na kojima se nalaze uvredljivi grafiti. S obzirom na brojne kamere koje se nalaze na tom potezu, policija bi vrlo skoro mogla doći do autora grafita. Posljednjih je mjeseci splitska policija u nekoliko navrata zabilježila pisanje uvredljivih političkih grafita, prije dva tjedna otkriven je jedan od autora ,24-godišnjak koji je po zidovima vrijeđao političare, a glavna mu je meta bio upravo predsjednik Zoran Milanović.

VEZANI ČLANCI

Milanović: 'Imamo šačicu uzurptora koji su mračnim kanalima došli do položaja i time trguju'

Ključne riječi

Komentara 3

BI
Bionicman
13:06 10.04.2024.

Ajme meni pa tko bi se osudio vrijedjati ovog postenjacinju? Pa on nikoga nikada nije vrijedjao - bar dok spava!

SJ
sjena
21:46 10.04.2024.

Tužno je bilo koga vrijeđati! Na izborima vrijeđajte koga hocete i zaokružite vašeg! :)

PR
pritiskovic
15:06 10.04.2024.

Da je policija na vrijeme obavila uhosluh ne bi sad bilo očevida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije